Nejste přihlášen/a.
Umí to už i některé dvanáctileté děti... já ale ne. A ani nevím, jestli bych to zvládl.
Líbání, všem to přijde jako samozřejmost, ale já, ačkoliv jsem to viděl např. ve filmu nebo na veřejnosti už tolikrát, vůbec nevím, jak to někdo dělá, vypadá to složitě.
Nejhorší na tom je, že i kdybych si někoho našel, tak v mém věku je naprosto nečekané, že bych se neuměl líbat... kdo to sakra kdy viděl, neumět se líbat v 25 letech.
A z toho pramení i stres, který na 100 % způsobí, že až se někdy (jestli) objeví situace, kdy bych se měl líbat, tak to totálně s prominutím poseru.
Ale daleko pravděpodobnější je, že se k tomu polibku prostě neodhodlám. Jak mám asi tak být iniciativní a vést, když nemám žádné zkušenosti, resp. když partnerka je mnohem zkušenější, a ani by netušila, jaký propastný rozdíl mezi námi je.
Jednou jsem v jedné partě prokecl, že jsem se nikdy nelíbal (a že tudíž nemám vůbec žádné zkušenosti s holkama), zasmáli se a přešli to, prostě mě vůbec nebrali vážně... že tohle prostě není možný a že kecám blbosti. Kdyby jen tušili, že jsem to vážně myslel...
(je mi 25 let)
Hlavně se po ní nežeňte jak lovec lebek, protože tím každou vyplašíte a ona se začne bránit. Postupujte pomalu a úplně bez nejmenší známky násilí. Nemusíte se přece hned začít ocucávat. Stačí lehce přitisknout hlavu k hlavě, nosem přejet po tváři, dát lehkou pusu na líčko a když slečna pozitivně zareaguje, zbytek přijde sám.
Když se slečna odtáhne, máte smůlu a žádné líbání nebude.
Uplně mi to připomnělo mého současného partnera. Jsme spolu už skoro 4roky a libání mu ze začátku také nešlo.
Naše první pusa byla jen na rty a to ještě chytal slinu, takže se odtáhl a já se lekla, že sem něco udělala špatně :D
No a asi záleží na typu ženy. Mě třeba přijde hrozně roztomilé, jak se snaží a moc mu to nejde. Ale to je asi otázka toho, co každý bere, jako "umět se líbat" :D
Teďka preferujeme klasikou pusu, je to decentní a řekne to mnoho.
no hlavně to není o tom narvat slečně na poprve jazyk až na mandle. Začíná se se zavřebými ústy...
Pokud si vazne myslis, ze tohle je slozite, tak Ti radim si s holkama radeji vubec nezacinat. Jen si predstav, jake slozitosti by Te mohli potkat potom.
Jinak na tom vazne nic neni. Jako kdyz si v mladi daval mamce pusu na dobrou noc, akorat k tomu v pravy okamzik pridas jazyk. Hlavne u toho neslintat jako pes, kdyz olyzuje mastnej kastrol.
Apokud nechces byt samouk a postupovat metodou pokus omyl, aby ses v petadvaceti neztrapnil, vzdycky si muzes zaplatit profesionalni doucovani...
Problém nebude v líbánání, problém bude úplně jinde. Měl byste se zamyslet, proč jste se ještě nikdy nelíbal, když už se líbají některé dvanáctileté děti. Měl jste možnost 13 let. A to je opravdu hodně dlouhá doba. Proč jste se ještě nelíbal? Co vám v tom bránilo? Proč to řešíte až teď?
A sex? Ten už proběhl?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.