Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomoc-Poradit na léčbu škrábání krku

Od: marus® odpovědí: 5 změna:

Prosím o radu-vnuka stále škrábe v krku. Krční mu dala antibiotikum a stále má to samé i když tam nic v krku nevidí.

Co nato? Neví někdo nějakou radu Děkuji...M.:):):)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

1x

A dělala mu výtěr, co vlastně v tom krku má? Když se nasadí antibiotika, na která bakterie nejsou citlivá, tak nezaberou. I u obyčejného penicilinu musí být dnes dávka vyšší, než co je psáno v příbalovém letáku. Ví tohle doktroka na ORL? Třeba na pohotovosti to nevěděli, dkyž měl syn před lety angínu. Až dětská doktorka mu dávku zvedla. Pokud se infekce poříd vrací, píchá se Pendepon. Škrábání v krku taky nemusí být od bakteriální infekce ale od alergie. Chce to vnuka vyšetřit, ne kouknu a dám antibiotika.

sebod*
hodnocení

0x

Maruš, záleží jak je vnuk velký. Naši kluci od mala snáší ty různé spreje. Nejvíc se mi osvědčil JOX. No, snáší :-D Vidí mě se sprejem a *bezim*, já je odchytím*uf* a s láskou *cert* jim stříknu do krku *smich*. Zabírá to ! Jen nevim,jestli JOX nebo strach z něj :-D

hodnocení

Děkuji za radu tak to vyzkoušíme i když to trvá teprve 2měsíce a kluk ma 13 let.

sebod*

Tak dva měsíce, to je dost dlouho.To opravdu v pořádku není. Dělali mu výtěry? Byl na krčním? Neche se ulejt ze školy? ;)

hodnocení

Asi máte pravdu-dala antibiotikum1x vzala krév a udělala výtěr a bylo vše ok. Kluka stále škrábe v krku a vnoci nejvíce a má tam udajně i pocitově šišku.Ale podle doktorky krční je vše pořádku. Má jít znovu na kontrolu tak uvidíme co zase bude za nález. Zatím moc děkuji za informaci a odpovědi.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]