Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navazující letenka

Od: honzi0020® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den

Mám dotaz chceme letet do ciziny do Asii a ve většině zemích musím při příletů se prokazovat, že mám zpáteční letenku nebo navazující letenky. Je možné nějak toto obejít u rezervací letenek než je zaplatím je časový rozptyl 2 dny. Pošlete nějaké rady

Chceme navštívit 3 země a nevíme jak ve které budueme dlouho.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Do jakych zemi letite? Zatim nikdy nikde v Asii po me nechteli videt zpatecni letenku uz pri pristani. Tu sem ani nikdy nemel. Vzdyt jednak uz se dnes ani letenky nevydavaji, rovnou palubni listky a navic palubni listek si muzete vyridit az na letisti pri odletu, pokud nedelate online odbaveni dopredu. Vzdy obykle chteji pouze vyplneny imigracni listek, ktery se bezne sklada ze dvou casti. Prvni cast, vstupni, si nechaji rovnou u sebe, druhou cast, vystupni, ukazujes pri odletu. V ni je potreba mit obvykle vyplneno pouze cislo letu. A to, pokud jiz mas rezervaci, prece znas.

Zdravim z Guangzhou.

hodnocení

Ale rezervaci letu tam co jsem si zjištoval informace tak se musí letenka do dvlou dnů zaplatit. Nebo lze mít rezervaci bez zaplacení třeba dva týdny?

hodnocení

Bylo mi řečeno, že letenku mohu mít rezervovanou cca 2 dny a do té doby jí musím zaplatit nebo se rezervace ruší.

To, že při příletu nechtějí na letišti vydět zpáteční letenku (palubní lístek) a stačí dodat číslo letu setkal jste se s tím někdo.

Ja za se tak nelátem max po Evropě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]