Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na dveře klepe digitální průmyslová revoluce

Od: gurubhagavan* odpovědí: 13 změna:

Evoluce zde přichází ve vlnách, základem je to, abychom se měli lépe, díky tomu, že jsme vše zlepšili a optimalizovali, podívejme se třeba na dopravu, nechodíme už pěšky, ale máme k dispozici auta a letadla, informace se přemisťují během okamžiku kamkoli na světě. Na dveře klepe digitální průmyslová revoluce, nebudete už muset telefonavat protože hledáte zaměstní nebo jiné informace, umělá inteligence, bude telefonvat místo vás, a bude komunikovat logicky s jinou umělou inteligencí, vám potom oznámí, že jste pro náročné zaměsnavtele nepoužitelý, a že se máte jít podívat do krematoria.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vsak mne je na praci skoda.

hodnocení

1x

Ta otázka má racionální a velmi tvrdé jádro.

V kapitalismu nemá postindustriální společnost jednoduché řešení.

Stále větší procento populace nebude mít co společnosti nabídnout - a to objektivně. Někteří prostě nebudou dost inteligentní ani dost zruční. A vyvstává tedy nutně otázka - co s nimi? Živit? Utratit? Pokud živit, potom jak rozdělit a distribuovat hodnoty.

Proto ti zoufalci, kteří nejsou úplně slepí, vymýšlejí ty různé daně z robotů či zaručené minimální příjmy ..

hodnocení

0x

A na co se chceš zeptat?

doplněno 05.06.18 13:56:

Jdi. A když si tě tam rovnou nechají, společnosti to jenom prospěje.

gurubhagavan*
hodnocení

Mám se jít podívat do krematoria?

hodnocení

0x

@gurubhagavan - Na dveře klepe digitální průmyslová revoluce
Tak je pevně držte, aby vám je nevyrazila *smich*

gurubhagavan*
hodnocení

Snažím se ale už dlouho ten nápor nevydržím.

*zed*

vilik*
hodnocení

0x
Chlapče, vidím, že máš veliký problém, existenční nejistota tě sžírá, tvůj guru tě nedokázal spasit, zmítáš se v pochybnostech a nevíš kudy kam.
Tvá loajalita je chvályhodná, ale tvé myšlenky, zřejmě kvůli jazykové a kulturní bariéře, nedošly sluchu tvého duchovního vůdce.
Proto říkám: Vstaň a následuj mě! Budeš mým učedníkem, následovníkem, budeš mi věrně sloužit, milovat mě a ctít jako svou nejvyšší autoritu.
Za to tě naučím žít v skromnosti, zbavím tě všech pozemských starostí, jak duchovního, tak hmotného rázu. Porozumím ti, vyslechnu a dám ti duchovní útěchu i úkoly, které povedou k tvému naplnění.
Guru Vilík.
gurubhagavan*
hodnocení

Už jsem byl v roc e 1992 rok v Ašramu a zde jsem byl vyškolen

*andel*

hodnocení

0x

To jako že jsi zaměstnatelný jako topič v krematoriu?

gurubhagavan*
hodnocení

V krematoriu se topí plynem vše se modernizuje problémem jsou lidi co mají v těle přístroje anebo jsou velmi tlustí.

*cert*

marf*

V indickém Ašramu mají zajímavé krematorium na solární pohon: sciencephoto.com/...

Mimochodem, pokrok je pokrok. Nejdřív to byla pára, pak elektřina...teď čipy menší a ještě menší...GBy více a více...historie se opakuje a také vidím spíš tu cestu do pekel. *zmateny* Příčinou je, že člověk je v zásadě lenoch, ale za požitky se dokáže hrnout přes mrtvoly. *klik*

still10k*
hodnocení

0x

Myslím že lidstvo umělou inteligenci potřebuje nejen proto, aby mu pomáhala v přežití, ale i proto aby měl lidský duch s kým soupeřit a mohl se tak i nadále rozvíjet.

hodnocení

0x

Jako že bych měl replikanta, který se bude vyjadřovat mým stylem za mě? Kdyby totiž nebyl identický se mnou tak v tom nevidím výhodu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]