Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Silnice v kopci - pomužete najít foto?

Od: rotorod® odpovědí: 10 změna:

dobrý den

buď jsem tak neschopný hledač nebo fakt nic není. Pomohli by jste mi najít nějaké foto?

budu dělat jednu fotomontáž a sháním foto nějaké silnice v kopci. Dulžetié je aby byla vyfocena z profilu, protože tam chci vložit cyklistu a toho mám vyfoceného z profilu. Takže silnice ze předu nebo pod uhlem jenevyhovující (to jsem zkoušel).

Takže se jedná o nějakou silnici v kopci v lese, nebo v terénu, na louce, v horách, to je skoro jedno kde to bude, hlavně aby bylo vidět že ta silnice, nebo cestička nějaká je do kopce a je to vyfocené z boku. A pokud ještě mohu, tak prosím rozlišení co největší by jste našli.

moc mi tim pomůžete, díky předem

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fruityloops*
hodnocení

0x
hodnocení

ta druhá fotka je super, jen škoda že je to placené, s reklamou a cyklistmi. Jinak je to super. Taková fotka kdyby byla bez cyklistů, tak z boků vyfocená tak bych tu reklamu nějak vymazal.

fruityloops*

A proč si ji nekoupíš?

jofa*
06.06.18 17:48
Silnice v kopci - pomužete najít foto?

jofa*
hodnocení

0x

Když už budete u těch fotomontáží, tak si silnici (rovnou) nakloňte + úprava potřebného a nemuste shánět silnici do kopce, z kopce.

hodnocení

rovnou silnici naklonit aby pozadí zustalo a byl z něj kopec... to fakt nedokážu. Vložit ořezaného cyklistu foceného z boku a silnici focenou z boku dovedu. Ale až tak hrát to neumím. :(

72mona3*
hodnocení

0x

Nebylo by jednodušší tu silnici si přímo vyfotit? M.

72mona3*

No jo, nejjednodušší řešení...

;)

hodnocení

tak jsem byl k večeru na procházce a najednou...bác... z čisteho nebe krásny pohled na kopec, fotak do ruky a už to je vyfocené co mi stačí.

jofa: díky moc za tuto fotku, nevím jestli koupenou nebo fotomontáž? ale kvalitní práce, děkuji, moc si toho vážím

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]