Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vykládání karet Lenormand co tam vidíte

Od: nevimprostenevi odpovědí: 9 změna:
DobRe odpoledne, chtěla bych se zeptat zda někdo neví vykládat karty Lenormand. Jsem v dlouhodobém trvajícím vztahu a nevím zda má cenu v něm pokračovat. Co myslíte že vidíte v tech kartách? Zvolila jsem si osobní kartu dámu vprostřed. Jde mi jen o to co v tom vidíte vy.
Děkuji a přeji hezký den.

Vykládání karet Lenormand co tam vidíte

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

8x
Pověry, tmářství a šarlatánství?
Jestli si na vztah musíte vykládat karty, tak se na něj vykašlete.
doplněno 02.06.18 15:21: Asi jsem si měl říct tak o tři stovky, co?

hodnocení

2x

"...co v tom vidíte vy."

Mno - tak já vidím 9 karet, se kterými by se při dobré vůli dal hrát mariáš, ale ty obrázky tam dost vadí. Jaký je (mimo těch zbytečných obrázků a nesmyslného textu) rozdíl mezi kartami "Lenormand" a běžnými mariáškami? V čem spočívá jejich tajemná síla?

hodnocení

2x

Nafrflana panicka dela drahoty, presto ze ma k sobe toho praveho. Ze vztahu nebudou ovsem zadne deti.

Bude si sice zit jako v pohadce, podiva se do sveta, ae nakonec skonci ozebracena a sama.

hodnocení

2x

Neptala ses už tady na poradně na stejnou otázku nedávno? Tehdy tady nebyla fotka karet, ale jen jsi vypsala, co sis vytáhla. Pokud si budeš ty karty takhle vykládat každý den, tak tam dřív nebo později určitě uvidíš to, co by sis přála vidět.

Ale jestli tě tak moc zajímá budoucnost tvého vztahu, tak si zajdi za nějakou kartářkou - ta z tebe nejdřív vytáhne co nejvíc informací o tobě a o tvém vztahu s přítelem, otipne si tě, pak ti vyloží karty a následně nějak zaimprovizuje a hádá, co by tě jakože ve vztahu mohlo potkat, popovídá si s tebou, pohladí tě po dušičce... ;) Však to zkus - nějaká kartářka-důchodkyně bude určitě ráda za každé přilepšení k důchodu.

hodnocení

0x

Zdravím.

Zde jsou všechny symboly karet Lenormand : drakova-vestirna.cz/...

iz*
hodnocení

0x

Nevíte-li, jestli máte pokračovat ve vztahu, pak to podle mne znamená, že v něm pokračovat nemáte. V případě funkčního spokojeného vztahu byste se nepotřebovala ptát lidí mimo vztah, ani si vykládat karty.

PS: Je jedno, co v kartách kdo uvidí, podstatné je to, co cítíte.

doplněno 03.06.18 12:31:

Význam karet Lenormand a jejich kombinace, úvod - YouTube: https : // www . youtube. com / watch? v=q6AOs3Tm9ns (Nemám ráda vkládání videí, proto jsem do odkazu vložila mezery → celý odkaz v obrázku.)

Vykládání karet Lenormand co tam vidíte #2

hodnocení

0x

Trochu mne kartičky zajímají, ale pouze okrajově, takže první, co me napadlo, když jsem uviděla MYŠI, že vztah je věčím nebo nekým nahlodáván, ale pravděpodobně to jsou vaše pochybnosti, které vztahu neprospívají. Nejsem však kartářka, abych významy jednotivých karet spojila do uceleného výkadu. Není problém si jednotlivé karty najít a přečíst jejich význam, ale to vám nepomůže. Zkuste se zeptat na www.najdise.cz. Na strány chodí i zkušení kartáři a kartářky. A nebo mne ještě napadá, vyložte si celou tabuli a zeptejte se na vývoj vašeho vztahu. Tam se vám jasně ukáže přítomnost, nejbližší budoucnost a budoucnost. Jsou to karty, které uvidíte nad vámi, pod vámí a vpravo od vás.

karta
hodnocení

0x

V minulosti se vám něco hezkého podařilo a v blízké budoucnosti se něco dozvíte o svém kamarádovi a bude vám to líto,co se dozvíte. Ta liška je lstivá žena, ale nemá na vás a pozor na myši, ani ty vám nenesou nic dobrého. *sok*

rv*
hodnocení

0x

Já v těch kartách vidím, že na jedné straně člověk díky rozumu a vědě za posledních pár tisíc let dosáhl neskutečné věci, a na straně druhé pavěda nedosáhla nic a přesto i ta si najde své příznivce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]