Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boule v oblasti třísla

Od: kristinka odpovědí: 9 změna:
Ahoj vsem,vcera sem si v oblasti levého trisla nahmatala boulicku(velka cca jako hrozen),boli na dotek,jinak ne. Pritel si myslí,že se jedna o zvetsenou mizni uzlinu,tak doufam,ze ma pravdu. Hodne sportuji,výkonnostně delam dva sporty,je mozne,ze je to treba z pretrenovani?
Pokud to nezmizi do pondělí zajdu k lekari,ale zatim nechci plasit..
Nemate s tim nekdo zkušenosti?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zvětšená uzlina nebo kýla.

kristinka
hodnocení

Jezisi jen aby to nebyla kyla,to by znamenalo pravděpodobně vyřazení z tréninku..to si nemůžu dovolit
Myslite ze by se kyla mohla projevovat i jinak nez boulickou? Treba teplota,nechutenství,nebo neco podobneho?

iz*
hodnocení

0x

Kristinko, kolik lékařů podle Vás umí vyšetřovat přes internet? Já Vám to prozradím: Žádný! Zdravotní problémy se nedají řešit v internetu, je potřeba nyvštívit lékaře.

by

Paní píše ,že k lékaři zajde. Nechce se vyšetřovat od lékařů ani od laiků po internetu, jenom se ptá na Poraďte.cz zdejších diskutujících, zda někdo neměl podobný problém.

iz*

@By, já vím, o co tazatelce jde.

Máte-li chuť vysvětlovat, vysvětlete radši, k čemu je ptát se lidí, kteří odpovědět nedokážou. (Leckdy by stačilo se před vložením otázky na chvilku zamyslet.)

@ivzez, občas by se to chtělo zamyslet i před odpovědí a neomílat to vaše do kolečka, jste jak kafemlejnek. Vlastně porušujete tímto i pravidle poradny - Z4 "Tazatelé nejsou hloupí, aby o této možnosti nevěděli, ale z nějakého důvodu volí Poraďte.cz, respektujme to!"

iz*

@Pckop, máte samozřejmě pravdu, tazatelé, nejsou hloupí. Proto je vhodné, pokud si někdo momentálně neuvědomí, že dotazem na zdravotní problém v internetu riskuje (nejen) zdraví, nasměrovat... (-:

01.06.18 15:04
hodnocení

0x

Kýla.

hodnocení

0x

Mám bouli asi 5x1 cm na třísle už asi 20 let, lékař mi na dotaz odpověděl, že to nic není. Nebolí, nezvětšuje se, sportuji dost intenzivně a nevadí. Radši to ale s lékařem zkonzultujte, člověk nikdy neví. A trenink přerušit nebo omezit je prostě někdy nezbytné...to k tomu vašemu, že si to nemůžete dovolit, Kristýnko. Přeji hodně úspěchů!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]