Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde je dobrý zubař?

Od: astik odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, mate někdo zkušenosti s touto klinikou?
Centrum stomatologické péče v Praze
Babákova 2390/2,
148 00 Praha 11 – Chodov
Shanim zubaře a nechci byt zase pokusným kralikem.
Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gurubhagavan*
hodnocení

0x

Dobrý zubař je ten můj zubař na Praze 10 ale on nebere nové pacienty

astik
hodnocení

Nějak jsem nepochopila pointu... Proč mi píšete o svém zubaři, ktarý nepřijímá nové napienty? Takových zubařů je spousta. To mi říká každý. Já jsem měla konkrétní dotaz na konkrétní kliniku.
Ale jinak děkuji.

hodnocení

0x

Podívejte se na znamylekar.cz/... podle jména těch lékařů, kteří tam pracují. Mimochodem - na uvedené adrese je centrum pod názvem "Imagedent".

astik
hodnocení

Díky, už jsem se koukala. Ale to není ještě prokazatelný. Ten Imagedent je na jiné Praze a dělá jen "estetiku".
astik
hodnocení

Měl jste pravdu, je i na phe 11

pohanka*
hodnocení

0x

Zaregistrujte se.

doplněno 04.06.18 13:04:

A napište do vnitřní pošty.

astik
04.06.18 15:01
hodnocení

?
pohanka*

Reklama tu je zakázaná, tak Vám něco napíši do vnitřní pošty.

Pokud nevíte, co je vnitřní pošta, tak si stránky poradny prostudujte.

hodnocení

0x

Zubaři, kteeří přijímají, jsou zobrazeni na www.dent.cz a poté si otevřete www.znamylekar.cz, kde máte hodnocení pacientů.

pohanka*

No, ona zadavatelka chce najít ,,dobrého,, zubaře a to z těch stránek nepozná /každý pacient hodnocení nenapíše, hodnocení může být nakašírované/. Kvalitní zubní lékař nepotřebuje reklamu, povětšinou nemá volnou kapacitu, přibírá jen svoje známé /na doporučení/ když se mu uvolní kapacita. Tedy se někdo odstěhuje, zemře, najde třeba ještě větší špičku ve stomatologii.

A co si budeme povídat i u těch nej,nej se občas stane, že se něco zvrtne a pacient je s péčí nespokojen. Jsme jenom lidé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]