Takže asi mám monokla, to ostatně vidím (či nevidím). Ale jak moc je to špatné? Jako hodně blbý, v pohodě, roztomilý... Jen se ptám, ze srandy. Mějte taky smysl pro humor a jen do mně. doplněno 30.05.18 21:28: Ale když už jsme o toho mýho bolavýho monokla - led nic nedělá, boule nesplaskává a moncl tmavne do švestkova. Co s tím?
Už sem viděl horší tatík starší pán se rozběhl a zastavil ho až pád o betonovou zítku Roztrh si to nad obočim krve jak z vo.a A fialový celý oko Už sem takový monokl dlouho neviděl vypadalo to jako by se dostal boxerovi do ringu Tejden se to hojilo než to zas začalo vypadat jako oko Takže chladit a přez den to schovaj tmavý brýle
novynick
Tak to jsem ráda že můj moncl je vlastně docela neviditelný. A jak dlouho to měl?
Co s tím? Doporučovalo se, dát na to plátek hovězího, syrového. Prý to funguje.
novynick
A byl by ten váš komentář vtipnější kdybys se fakt praštila já nevím o co ale já se opravdu regulérně poprala a dostala ránu pěstí. Sice ne od partnera, nedej bože, ale i tak sranda.
nikdo*
A jak vypadá ten druhej(druhá)? Je na tom alespoň stejně?
novynick
Ta druhÁ si myslím vypadá úplně v poho tím že jsem šla hned pod stůl...
To je nějaká počítačová úprava?! Fotka je ve třech variantách stejná, totožné oblečení i detaily.
jofa*
liska5: Tak asi dotaz pro mne. Tazatelka připustila volnější reakci na foto i text a tak jsem svoji odpověď vyjádřil graficky. Samozřejmě asi 5 minutová pc úprava. Není mnoho těch kteří povolí volnější diskuzi na svoji osobu, příspěvek. Samozřejmě v rámci slušnosti.
Jeden můj podřízený se při pravidelných návštěvách hnusné putiky seznámil s paní výčepní, která mu takové monokly pak dělala. Žije s ní dál, platí její dluhy a jsou spokojení. Tak proč ne, že?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.