Nejste přihlášen/a.
Takže asi mám monokla, to ostatně vidím (či nevidím). Ale jak moc je to špatné? Jako hodně blbý, v pohodě, roztomilý...
Jen se ptám, ze srandy. Mějte taky smysl pro humor a jen do mně.
doplněno 30.05.18 21:28: Ale když už jsme o toho mýho bolavýho monokla - led nic nedělá, boule nesplaskává a moncl tmavne do švestkova. Co s tím?
![Jak špatné je to? Do mně]()
Jen se ptám, ze srandy. Mějte taky smysl pro humor a jen do mně.
doplněno 30.05.18 21:28: Ale když už jsme o toho mýho bolavýho monokla - led nic nedělá, boule nesplaskává a moncl tmavne do švestkova. Co s tím?

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
ben®
2x
Dobrý den, je to hodně blbé, ale zase snad o něco hezčí, než bolavá noha
. Zdravím!
P.S. Asi máte kluzko v koupelně, že?
2x
Roztrh si to nad obočim krve jak z vo.a
A fialový celý oko
Už sem takový monokl dlouho neviděl vypadalo to jako by se dostal boxerovi do ringu
Tejden se to hojilo než to zas začalo vypadat jako oko
Takže chladit a přez den to schovaj tmavý brýle
nikdo*
2x
Co jste tomu "svýmu" provedla? Takhle ho vytočit.
![]()
doplněno 30.05.18 21:49:
Co s tím? Doporučovalo se, dát na to plátek hovězího, syrového. Prý to funguje.
liska5
2x
To je nějaká počítačová úprava?! Fotka je ve třech variantách stejná, totožné oblečení i detaily.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]