Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak špatné je to? Do mně

Od: novynick odpovědí: 20 změna:
Takže asi mám monokla, to ostatně vidím (či nevidím). Ale jak moc je to špatné? Jako hodně blbý, v pohodě, roztomilý...
Jen se ptám, ze srandy. Mějte taky smysl pro humor a jen do mně.
doplněno 30.05.18 21:28: Ale když už jsme o toho mýho bolavýho monokla - led nic nedělá, boule nesplaskává a moncl tmavne do švestkova. Co s tím?

Jak špatné je to? Do mně

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Spatne, moc spatne to je.

Monokl ani tak ne, ten je vystavni, ale ten zbytek uz je horsi...

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, je to hodně blbé, ale zase snad o něco hezčí, než bolavá noha . Zdravím!

P.S. Asi máte kluzko v koupelně, že?

novynick
hodnocení

Ježiš kdyby v koupelně. Chápu že to měl být nemístný vtip ale když to musíte vědět tak jsem se regulérně poprala.

hodnocení

2x
Už sem viděl horší tatík starší pán se rozběhl a zastavil ho až pád o betonovou zítku
Roztrh si to nad obočim krve jak z vo.a
A fialový celý oko
Už sem takový monokl dlouho neviděl vypadalo to jako by se dostal boxerovi do ringu
Tejden se to hojilo než to zas začalo vypadat jako oko
Takže chladit a přez den to schovaj tmavý brýle
novynick
hodnocení

Tak to jsem ráda že můj moncl je vlastně docela neviditelný. A jak dlouho to měl?

jofa*
hodnocení

2x

To bude dobrý. Na první to fotce to bude asi po třech dnech a na druhé z 3 neděle OK.

Jak špatné je to? Do mně #2
Jak špatné je to? Do mně #3
novynick
hodnocení

Tak už se moc těším až se mi ten monokl ještě takhle pěkně prokvete. Díky za ukázku :D

nikdo*
hodnocení

2x

Co jste tomu "svýmu" provedla? Takhle ho vytočit. :) :)

doplněno 30.05.18 21:49:

Co s tím? Doporučovalo se, dát na to plátek hovězího, syrového. Prý to funguje.

novynick
hodnocení

A byl by ten váš komentář vtipnější kdybys se fakt praštila já nevím o co ale já se opravdu regulérně poprala a dostala ránu pěstí. Sice ne od partnera, nedej bože, ale i tak sranda.
nikdo*

A jak vypadá ten druhej(druhá)? Je na tom alespoň stejně?

novynick
hodnocení

Ta druhÁ si myslím vypadá úplně v poho tím že jsem šla hned pod stůl...
nikdo*

Co naděláte. . .ne vždy se zadaří.

hodnocení

2x

@novynick - Mějte taky smysl pro humor a jen do mně.
Děvče - vám je to ještě málo? *smich*

novynick
hodnocení

Já myslím že horší už to oko vypadat nemůže ne? :D
sebod*

oko ne, ale zuby... Příště si vzít chrániče co mají třeba hokejisti *smich*

liska5
hodnocení

2x

To je nějaká počítačová úprava?! Fotka je ve třech variantách stejná, totožné oblečení i detaily.

jofa*

liska5: Tak asi dotaz pro mne. Tazatelka připustila volnější reakci na foto i text a tak jsem svoji odpověď vyjádřil graficky. Samozřejmě asi 5 minutová pc úprava. Není mnoho těch kteří povolí volnější diskuzi na svoji osobu, příspěvek. Samozřejmě v rámci slušnosti.

hodnocení

1x

Pěkně Vám to sežrali ... answers.yahoo.com/...

hodnocení

0x

Tedy mě se líbila ta fotka v upoutávce, tam žádný monokl není. Teď na to kliknu a no, jak to říct, *blee*

jenda2*
hodnocení

0x

Jeden můj podřízený se při pravidelných návštěvách hnusné putiky seznámil s paní výčepní, která mu takové monokly pak dělala. Žije s ní dál, platí její dluhy a jsou spokojení. Tak proč ne, že?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]