Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznámení - váš názor

Od: martin1256 odpovědí: 12 změna:

Je mi 37.let, jsem ženatý a nedávno cca. před týdnem jsem se seznámil ve veřejném prostředku s jednou cca. 24-letou mladou atraktivní ženou. Prostě několikrát do týdne spolu jedeme zpravidla ranním spojem a prostě spolu cestou pokecáme. Seznámení proběhlo, kdy mě poprosila na zastávce, zda nemám zapalovač a navázal jsem na hovor při cigaretě, než jel spoj a od té doby jsme spolu jeli asi tak 3x a celou cestu jsme skoro pokecali. ( kde kdo pracuje, co v práci atd, nic osobního)

Nabídnul jsem ji tykání, neboť je to osobnější a určitě budeme několikrát v týdnu spolu nadále jezdit. Dle jména jsem zjistil na FB, že je také vdaná. Přes FB si nepíšeme, ani nemám na ní mobil.

Mám poměrně dost žárlivou ženu, tak nevím, zda se jí mám o tom zmínit?

Ve všem hned vidí nevěru či co.

Jaký na to máte názor? Jaký na to máte názor ženy či muži z vašeho pohledu?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Když už, tak tykání měla nabídnout ona vám. Ale pokud to považujete za "osobnější" - no, se spolucestujícími se po týdnu většinou až tak nepřátelíme.

Jestli to udržíte jen v mezích zastávky a dopravního prostředku ale víte jenom vy.

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, myslím, že není nutné informovat žárlivou manželku o tom, s kým si povídáte cestou na šichtu. Ponechte si to jako neškodné tajemství, které Vám dělá cestu příjemnější. Ovšem, nic více. Zdravím!

P.S. Sbalila Vás zručně .

id
hodnocení

2x

Chudák vaše paní, snad jí nechcete trápit a vyprávět jí jak jste poznal jednu atraktivní úžasnou dámu, že už si spolu i tykáte a přes FB jste si o ní zjišťoval informace. Proč jste to vůbec zjišťoval, k čemu.

iz*
hodnocení

2x

Já si, Martine, myslím, že se Vám ta žena líbí, že (ač si to možná ještě nepřipouštíte) nepřemýšlíte jenom o kamarádství a sem že jste si přišel "pro požehnání". Kdybyste neuvažoval o ničem jiném než kamarádství, neměl byste se teď o čem rozhodovat.

hodnocení

2x

Vzhledem k tomu, že mám svou partnerku rád a nerad bych jí ztratil, a právě proto, že jsem " jen" chlap, utvořil jsem si takové pravidlo.

Předem eliminovat situace, kdy bych mohl podlehnout chvilkovému poblouznění, chtíči, touze...každý tomu říká jinak.

Proto jí dokážu být věrný, protože se předem tohohle vyvaruji. A toto je jedna z těch situací. Už jen že na ni myslíte, vyhledal jste ji na facebooku atd. prozrazuje vaše úmysly.

hodnocení

0x

Já se jí bohužel nevidím, každá nevěra začne zcela nevinně, budete si s tou paní rozumět a jste si jistý, že to udržíte na bázi pouhého kamarádství?

martin1256
hodnocení

Budu se snažit, aby to bylo jen kamarádství. Také si myslím, že je důležité, zda ta žena, řekne, že to prostě nechce více rozvíjet.

952852

A to je důležité jako jak? To je snad úplně jedno ne? Nebo jako když to bude chtít více rozvíjet tak je to nakonec její chyba že manželku podvedete a vy jste z obliga a my vám to tu máme odkývat? *bzum*

martin1256
hodnocení

To je pravda, ale když jsem řekl, že si budeme tykat, tak reagovala, tak to je fajn. Vůbec jí to vyloženě nevadilo.

sebod*
hodnocení

0x

Zatím manželce nic neříkej. Počkej, až to s tou "kamarádkou" dojde trošku dál a pak manželce oznam, že čekáš miminko... S jinou ženou. To bude radosti, uvidíš *smich*

rv*
hodnocení

0x

Víte, jak to obvykle pokračuje. Seznámení - sblížení - rozvod a ty nepříjemné věci okolo. Někteří to zvládnou i vícekrát, i když pak už obvykle vynechají svatbu. Sám si musíte zvážit, jestli jestli vám to tak vyhovuje. Nebo spíš vašim hormonům, protože na pokecání do hospody se chlapovi žádná ženská nevyrovná.

vilik*
hodnocení

0x
Jak je to napsané na cigaretových krabičkách? Kouření škodí vašim dětem, rodině a přátelům.
Jestli vám rozhovory s mladou holkou zvyšují jen sebevědomí, tak to přece není nic špatného. A podrobná hlášení snad doma nepodáváte.
Jestli vám ale stoupá i něco jiného, musíte sám zvážit všechna rizika. Na jednu stranu je jistě super, že jste ještě fešák, na druhou stranu ty trapnosti s rozvodem, ztrátou majetku, výchovou cizích dětí a postupným pocitem vlastní nedostatečnosti s mladší partnerkou taky stojí za zvážení. Ale jo, jestli jde jen o chvilkovou známost a berete to oba stejně, tak vám to přeju.
Další věc je, jak vás bere ta dotyčná, abyste se jen neztrapnil z toho, že si nezávaznou komunikaci pro zkrácení chvíle pletete s něčím úplně jiným. Podle vašeho popisu myslím, že vám už už teče předejakulační tekutina a mladá paní myslí jen na to, že je skvělé, že je o ní stále zájem a v případě nouze vás může kdyžtak pumpnout o cigáro...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]