Nejste přihlášen/a.
Je mi 37.let, jsem ženatý a nedávno cca. před týdnem jsem se seznámil ve veřejném prostředku s jednou cca. 24-letou mladou atraktivní ženou. Prostě několikrát do týdne spolu jedeme zpravidla ranním spojem a prostě spolu cestou pokecáme. Seznámení proběhlo, kdy mě poprosila na zastávce, zda nemám zapalovač a navázal jsem na hovor při cigaretě, než jel spoj a od té doby jsme spolu jeli asi tak 3x a celou cestu jsme skoro pokecali. ( kde kdo pracuje, co v práci atd, nic osobního)
Nabídnul jsem ji tykání, neboť je to osobnější a určitě budeme několikrát v týdnu spolu nadále jezdit. Dle jména jsem zjistil na FB, že je také vdaná. Přes FB si nepíšeme, ani nemám na ní mobil.
Mám poměrně dost žárlivou ženu, tak nevím, zda se jí mám o tom zmínit?
Ve všem hned vidí nevěru či co.
Jaký na to máte názor? Jaký na to máte názor ženy či muži z vašeho pohledu?
Dobrý den, myslím, že není nutné informovat žárlivou manželku o tom, s kým si povídáte cestou na šichtu. Ponechte si to jako neškodné tajemství, které Vám dělá cestu příjemnější. Ovšem, nic více. Zdravím!
P.S. Sbalila Vás zručně .
Vzhledem k tomu, že mám svou partnerku rád a nerad bych jí ztratil, a právě proto, že jsem " jen" chlap, utvořil jsem si takové pravidlo.
Předem eliminovat situace, kdy bych mohl podlehnout chvilkovému poblouznění, chtíči, touze...každý tomu říká jinak.
Proto jí dokážu být věrný, protože se předem tohohle vyvaruji. A toto je jedna z těch situací. Už jen že na ni myslíte, vyhledal jste ji na facebooku atd. prozrazuje vaše úmysly.
Budu se snažit, aby to bylo jen kamarádství. Také si myslím, že je důležité, zda ta žena, řekne, že to prostě nechce více rozvíjet.
Víte, jak to obvykle pokračuje. Seznámení - sblížení - rozvod a ty nepříjemné věci okolo. Někteří to zvládnou i vícekrát, i když pak už obvykle vynechají svatbu. Sám si musíte zvážit, jestli jestli vám to tak vyhovuje. Nebo spíš vašim hormonům, protože na pokecání do hospody se chlapovi žádná ženská nevyrovná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.