Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny rádce a táži se: setkali jste se s tím, že za členství v nějaké FB skupině je požadován poplatek? Čumím jako blázen - požadavek je 500,- Kč. Asi vstupní poplatek.
Vím, že se skupiny nesmí prodávat a se to i nějak obchází, ale tohle?
Co si o tom myslíte? Je to vůbec legální?
Hmmm, asi to budu muset také zavést. Skupina má 4000 členů krát 500.. to máme... to máme...to máme na pěknou dovolenou
No, vím že se skupinky neustále přeprodávají. Vím, že se docela slušně kšeftuje se starými, ověřenými profily. Ale o vstupním poplatku jsem neslyšela. Ježkovy voči, aknelko, smázni to, nebo si to přečte admin
Je to ještě horší : v jedné "své" skupině jsem narazila na konverzaci, kde si právě holky stěžovaly, že ač zaplatily ten poplatek, byly na čas umlčeny nebo i definitivně vyhozeny.
A ještě by mě zajímalo, jestli to pak správkyně skupiny zdaní
Taky si myslím, že to není v pořádku. Dámy to ovšem obcházejí patrně tak, že za to dostanete? něco (zboží, střihy, nevím...), ale vlastně to asi nepotřebujete. Otázku jsem myslela spíš tak, jestli jste se s tím někdo už setkal.
Nedávno jsem se setkala s jakousi "loterií". Některé maminky touto formou přeprodávaly drahé značkové oblečení. Vypsaly jakési "losy" např. po 200 Kč a když jich prodaly tolik, že jim příjem pokryl nákupní cenu + cenu za dopravu (nebo poštu), vylosovaly jednu výherkyni.
Ani to samozřejmě není v pořádku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.