Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou hudbu posloucháte při kreslení?

Od: gn odpovědí: 5 změna:

Zdravím, předem se omlouvám za trochu atypický dotaz ale zajímalo by mě jaký druh nebo žánr hudby při kreslení posloucháte nebo co byste mi doporučily, poslouchám většinou rock nebo slabší metal, nevadí mi ani (přiměřený) dapstep nebo remix. Poslední dobou dost poslouchám "rock nightcore" kdy je originál trochu zrychlen a zpěv je víc do výšky, poslouchám ho hlavně kvůli tempu, kterým běží, je to takové...svižnější než originál a lépe se díky tomu kreslí. Asi je to trochu nezvyk ale druh hudby, co se ti líbí si nevybereš, když se líbí tak se líbí, každopádně budu rád za vaše názory.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Když se ptáte žen... Já dávám přednost klasické hudbě, občas ji prostřídám country.

milannovotny
hodnocení

0x

Když se podívám na ty čmáranice co se dnes považují za umění tak bych to tipoval že se poslouchá převážně metal.

hodnocení

0x

U malování poslouchám klasiku a folk.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, při kreslení technických výkresů jsem měl rád klid a při malování stěn si zpívám nebo pobrukuji sám (v rytmu štětky či válečku). Zdravím!

endys
hodnocení

0x

Zravím ráda poslochám tajovou muziku v jaké náladě kreslím. Obvykle je to rock nebo metal a to když kreslím nejakou akční scénu nebo neco mnohem klidnějšího když se jedná a o smutek. Neutrální je Best gaming music mix pokud nevadí někdy svižnější tempo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]