Nejste přihlášen/a.
Komu není rady tomu není pomoci, setkávám se s tím neustále už mnoho let, lidi dělají pořád stejné chyby, a tak mají problémy ekonomické a psychické, přitom v lidové moudrosti a přírodě, je mnoho dobrých jednoduchých rad, co by jim mnoho pomohli, ale oni jsou uzavření dobrým radám, a tak nakonec skončí v nemocnici nebo jako bezdomovci.
Lidem škodí; kouření, slivovice, lakomost, pyšnost, kariérismus, spěch, naivismus, přejídání, lenost, atd. slyším to je můj život a ty mi do něj nebudeš zasahovat.
@gurubhagavan - slyším to je můj život a ty mi do něj nebudeš zasahovat
Z jakého titulu se cítíte k něčemu takovému oprávněn?
"Všichni chtějí naše dobro. Nedejte si je vzít!" - Stanisław Jerzy Lec
Je třeba dodat, že za život je zodpovědný každý sám. A když chce někdo poradit, nikdy neřekne úplně všechno. Někdy to ani říci nejde, protože jsou věci, za které se člověk stydí nebo to ani slovy říci nelze. A to ovlivňuje přístup tazetele k radám. A velice často tazatel ví, co by měl udělat, ale z nějakého důvodu se mu do toho nechce.
Takovému člověku nikdy není možné pomoci, protože on o pomoc nežádá. Vlastně když mu pomáháte, jednáte proti jeho svobodné vůli a to se nedělá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.