Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší způsob zbavení se chloupků

Od: silvia odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

jaký je podle Vás nejelpší způsob odstranění chloupků na nohách. Léta používám žiletku - ruku na srdce 2.-3. den jsem jak gorila.Není to jen na nohách, ale podpaží, obočí, knírek. Když o tom mluvím už s několika dr. říkají, že to je normální. Říkali to, když mi bylo 15, 18, ... no teď mi je 24 a "pořád je to normální" pořád prý dospívám a vyvíjím se, nechci jim do toho kecat, jsou to doktoři.

Takže mi toho moc nezbývá. Buď se holit 2-3x týdně, což mě nebaví, vůbec! Nebo nosit kalhoty, dl. sukně či šaty. Nebo zkusit něco nového. Kamarádka používá takové ty krémy jak nanesete, počkáte pár min a potom takovou stěrkou odstraníte chloupky. Vydrží jí to poměrně dlouho cca 14 dní, používá to i na podpaží. Přemýšlela jsem, co vše bych mohla vyzkoušet. Takové ty vaty a pásky, toho se trochu bojím a nohy jsou "velké místo" takže kupovat stále dokola pásky se mi nechce. Zkrátka nechci do toho investovat mnoho peněz - mám i el. depilátor/epilátor ... ale to je jako žiletka.

Co Vy používáte? :)) Každý člověk to má jiné, ale jsem ochotná vyzkoušet něco jiného než jen žiletky, budu tedy ráda za vaše typy, co používáte :))

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

0x

Teplý vosk. Když to kosmetička umí, tak to ani nebolí. Chodím na knírek a bradu na Prahu 2, do Sweet Epil, sice dražší, (Weet pásky až tak dobře nefungují), ale spokojenost.

silvia

Díky. Dlouho jsem hledala otázku, byla přemistena, takže až teď vidím, že někdo reagoval.

A jinak problémy s holením (nohy, podpaží, dole,..) to nemáš? Příp. co používáš a vyhovuje ti? Jak čteš, nevím jesli je normalni za 2-3 mít chloupky všude (nohy, dole, podpazi, knirek, oboci,..) Budu ráda za jakékoli tvoje doporučení :))

72mona3*
hodnocení

0x
Nejlepší je podstoupit laserové odstranění chloupků. Je to nejefektivnější, přesto ne dokonalé. Tímto ošetřením se zlikvidují vlasové (chlupové zní divně) váčky. Potom je epilace. To odstraníme chloupky vytržením (pinzeta, strojek, voskové pásky). A posledním způsobem je depilace. To je seříznutí chloupků žiletkou. Chloupky rostou rychle, takže druhý den po depilaci už cítíte "ježuru". M

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]