Dobry den, Mam zajem o nejakeho "umělce" co je schopen namalovat z fotky obrázek. O finance vubec nejde jsem schopen investovat hodně. . Neznáte nekoho, nebo nemate zkusenosti s nekym takovym? Na netu jsem par lidi nasel, kterým staci poslat nekolik fotek predmetu a oni ho premaluji na papír, ale nevim kdo by byl spolehlivý. . Jedna se o fotku mojich dvou plysaku ( jsou se mnou uz radu let a cim vic se s nema hraje tim vic jsou zniceni a chci si je uchovat aspon timto zpusobem ). . Neznáte nekoho kdo by toho byl schopen? Popřípadě nekoho kdo Vam neco takoveho delal? Predem diky za navrhy.
Četla jsem to 5x a dospěla k názoru, že si tu z nás zase někdo dělá legraci. To přece dospělý člověk nemůže myslet vážně ale abych dostála pravidlům tak jsem se zeptala, sousedka má vnučky překreslené z fotky v Brně na ul. Rybkova, je to atelier Pavla Kantorová, cena +- 1000,-. Mě uspokojí fotka, obraz na stěnu mi příjde kýč.
Ne opravdu si srandu nedělám na to jsem na téhle poradne uz dlouho. Atak aspon jsem si udelal nazor na rádce. Odpovídám i na nejdebilnejsi otazky a kdyz neco potřebuju ja tak si delam srandu. Je to hnus velebnosti.
Plysaky mam od dětství. Mam k nim urcite citove pouto a nevidim na tom nic hrozného. Syn si s nema hraje a brát mu je nechci. Nekdo si vystaví fotku sveho pejska a taky mu reknu ze to nemuze myslet vazne? Trochu se nad tim zamyslete, nez odpovíte. A diky za adresu.
I fotografie může být "pořádná". Nic nenutím, ale popřemýšlejte i o fotografování v ateliéru. Z více stran, kvalitně nasvíceno, detaily, plyšáky samostatně si společně, případně i se synkem. Kresba bude jeden originál, může se zmačkat, protrhnout... Fotky si uchováte v počítači a nejhezčí necháte zvětšit třeba do rozměru metr x metr.
Jasny fotka by treba i stačila, ale jde o to ze jsou v poničeném stavu momentalne. A tak mam 2 starsi fotky z kterych bych je prave nechal prekreslit. Kdyz je nechám profesionálně nafotit ted tak uz nejsou v dobrem stavu. . A nez neco photoshopovat radeji to nechám na nějakém kresliri, ktery to upraví tak jak si budu představovat. . Nekdo si muze klepat na čelo ze jsem blázen a dítě, ale proste je to tak
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.