Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kreslíř / malíř / umělec

Od: radoss® odpovědí: 9 změna:
Dobry den,
Mam zajem o nejakeho "umělce" co je schopen namalovat z fotky obrázek. O finance vubec nejde jsem schopen investovat hodně.
.
Neznáte nekoho, nebo nemate zkusenosti s nekym takovym? Na netu jsem par lidi nasel, kterým staci poslat nekolik fotek predmetu a oni ho premaluji na papír, ale nevim kdo by byl spolehlivý.
.
Jedna se o fotku mojich dvou plysaku ( jsou se mnou uz radu let a cim vic se s nema hraje tim vic jsou zniceni a chci si je uchovat aspon timto zpusobem ).
.
Neznáte nekoho kdo by toho byl schopen? Popřípadě nekoho kdo Vam neco takoveho delal? Predem diky za navrhy.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

3x

Četla jsem to 5x a dospěla k názoru, že si tu z nás zase někdo dělá legraci. To přece dospělý člověk nemůže myslet vážně ale abych dostála pravidlům tak jsem se zeptala, sousedka má vnučky překreslené z fotky v Brně na ul. Rybkova, je to atelier Pavla Kantorová, cena +- 1000,-. Mě uspokojí fotka, obraz na stěnu mi příjde kýč.

hodnocení

Ne opravdu si srandu nedělám na to jsem na téhle poradne uz dlouho. Atak aspon jsem si udelal nazor na rádce. Odpovídám i na nejdebilnejsi otazky a kdyz neco potřebuju ja tak si delam srandu. Je to hnus velebnosti.
hodnocení

Plysaky mam od dětství. Mam k nim urcite citove pouto a nevidim na tom nic hrozného. Syn si s nema hraje a brát mu je nechci. Nekdo si vystaví fotku sveho pejska a taky mu reknu ze to nemuze myslet vazne? Trochu se nad tim zamyslete, nez odpovíte. A diky za adresu.

hodnocení

2x

Podívejte se, jestli v okolí nemáte uměleckou školu nebo třeba nabídku kurzů - možná by někdo z lektorů byl ochoten.

hodnocení

2x

Dejte si do vyhledání Nina Urbanová,,,je tam i telefon ,, je to ůžasná malířka..

zak*
hodnocení

2x
A to by na památku opravdu nestačila velká fotografie?
hodnocení

Ale to vite ze stačila. Tak jako by milionarum stačila škodovka. Kdyz uz neco tak aspon pořádného .

I fotografie může být "pořádná". Nic nenutím, ale popřemýšlejte i o fotografování v ateliéru. Z více stran, kvalitně nasvíceno, detaily, plyšáky samostatně si společně, případně i se synkem. Kresba bude jeden originál, může se zmačkat, protrhnout... Fotky si uchováte v počítači a nejhezčí necháte zvětšit třeba do rozměru metr x metr.

hodnocení

Jasny fotka by treba i stačila, ale jde o to ze jsou v poničeném stavu momentalne. A tak mam 2 starsi fotky z kterych bych je prave nechal prekreslit. Kdyz je nechám profesionálně nafotit ted tak uz nejsou v dobrem stavu.
.
A nez neco photoshopovat radeji to nechám na nějakém kresliri, ktery to upraví tak jak si budu představovat.
.
Nekdo si muze klepat na čelo ze jsem blázen a dítě, ale proste je to tak :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]