Ahoj.. abych jsem vas zasvetil. S detektorem kovu jsem bádal v byvale keltske vesnici na jihu čech.. našel jsem tam avšak ,,plišek,, se čtvercovým otvorem vevnitř je o neco větší než 50 koruna. Neni dokonale kulata ma jedne strane jsou ,,draci,, nebo co to je. A na druhe strane napisi ale ne čestine. Typuji to na japonštinu/čínštinu.pokud by nekdo dokazal znaky identifikovat nebo umi činsky tak bych byl rad kdby jste mi poradili a napsali na muj e-mail na : jakubzimo@seznam.cz
@malpo, k podobnému dotaz by bylo dobré přiložit obrázek. A pokud chcete odpovědi, bývá slušné si je vzvednout tam, kde jste dotaz položil (nelákat z lidí, kteří jsou ochotni Vám věnovat svůj čas, elektronický kontakt).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.