Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povoláni partnera

Od: gyn odpovědí: 32 změna:
Vadilo by vám, kdyby váš muz/ partner byl gynekolog? Ta pracovni náplň jeho kazdodenni činnosti mne dost vadi a predstava sexu s nim znechucuje.

32 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

6x

Dobrý den, býti ženou, tak bych se spíše obával. že pro něho může být sex či nahota docela nuda. Ovšem, doma se zřejmě bude více projevovat jako muž, než pracovník našeho zdravotnictví. A nakonec odborník přes ženské komplikace a takto hned k dispozici může být i výhoda. Zdravím!

hodnocení

5x
Ááá,opět další fake dotaz...
---
Domnívám se,že gynekolog,čili vystudovaný Mudr. si zcela jistě vybírá k sobě vzdělané a inteligentní
ženy.
Taková žena nepokládá na internet s prominutím stupidní dotazy.
---
Co se třeba zamyslet nad tím,že gynekolog přivádí na svět nový život?
Jedinečné kouzlo znovuzrození?
Blik *cteni*
gyn
hodnocení

Moje babičky nikdy v zivote nebyly na gynekol.prohlidkách a porodily celkem 7 zdravých deti vzdy jen s porodni bábou. Kdyz jsem mu tohle rekla po pozváni na vysetreni a ze pujdu jen k doktorce, smál se ze me miluje a jinou nechce. Jsem pro nej zrejme dost inteligentni :)
iz*

Obávám se, že si dost fandíte. A stojíte vlastně o to být "dostatečně inteligentní" pro "zvráceného čuňase"?

hodnocení

3x

Doktor jako doktor, ne? Vůbec bych si z toho nedělal hlavu.

Kapitán Ořech: "Tož, a co tamhle Machaček? Je to doktor, kurva, ne? Zvěrolekař... Co?”
Major Terazky: "Vojín Macháček! ... S okamžitou platnosťou vás menujem ošetrovatělkou sviní!”
Vojín Macháček: "Sloužím lidu, soudruhu majore!”
:-D

hodnocení

3x

Kdyby byl například proktolog nebo patolog, vadilo by vám to méně?

gyn
hodnocení

Driv jsem uvazovala podobne, ze by to nevadilo, ale v reálnem vztahu je to jinak, totiz uplne jiný osobni pocit diky me neodbytne predstavivosti.

@gyn - Co si proboha představujete? *zmateny*

gyn
hodnocení

No co asi si muzu predstavovat? Jeho hlavu a ruce večne mezi nohama ruzných i smradlavých zenských, musi k nim i čuchat, obraci se mi zaludek.

Gynekolog je inteligent, který hledá problémy tam, kde normální mužský hledá potěšení.

Co mají stejného zdravý německý ovčák a krátkozraký gynekolog?

Mokrý nos. ;)

100 bodou babi!*palec2*

repkin*
hodnocení

3x

Asi by jste si měli promluvit. Nicméně pokud s ním nebudete Vy, bude jiná ;) . Někdo to povolání dělat musí a nějakou ženskou si už najde. Myslím si, že jsou "horší"/"nechutnější" povolání, která jsou přes to důležitá a lidé, kteří je vykonávají si zaslouží úctu a mnohdy i obdiv. Např. u první pitvy, které jsem byl přítomen jsem více než pitvu myslel na to, co ten doktor musí být za člověka, co na to doma apod. U třetí pitvy jsem si na to už ani nevzpoměl a soustředil se plně na výkon, byť si myslím, že je to řezničina.

gyn
hodnocení

Mate podobny názor jako mnozi,co je pro ne dulezitejši vzdeláni nez ta konkretni specializace. Já si rikám, co muze ovlivnit chlapa pri výberu takoveho povoláni, musi mit k tomu nejakou motivaci a sklony, takze je to čuňas? *ee*
repkin*

To si nemyslím. To by jsme mohli říct o doktorech, že jsou to psychopati (bez ohledu na specializaci), lakýrníci jsou feťáci apod. takhle se to paušalizovat nedá. Nicméně Váš problém tu bohužel nevyřešíme, je třeba promluvit si s partnerem a buďto si to vyříkat a s jeho povoláním se smířit nebo se rozejít, jiné řešení to asi nemá.

figurek*
hodnocení

2x

haha. *smich* Konečně zase jeden dobrý dotaz.

Můj partner tedy není gynekolog, ale spojař v ženském provedení, ale to je myslím fuk.

Já jsem si jako kluk představoval, jaká erotika musí být na nudistické pláži. Ty nahé ženy, to přece musí být nádhera. To vzrušení, ten rajc. Pak stačilo zajít na nudistickou pláž a všechny erotické představy mě rychle přešly. Docela jsem se obával, že ze mě bude impotent.

Co poradit? Zubař se dívá lidem na zuby, krkař se dívá do krků, očař do očí, kam se asi tak dívá gynekolog? Jestli žárlíte na jeho pracovní prostředí, tak si najděte jiného doktora. Třeba patologa.

repkin*

Ale i ten se tam občas dívá. :-D

hodnocení

2x

A co třeba takový sexuolog?:-D Pořád lepší než třeba zametač ulic nebo popelář.

gyn
hodnocení

Nikc - sexuolog o sexu akorat kecá, ten je celkem neškodnej *slunce*

hodnocení

0x

@gyn - Já si rikám, co muze ovlivnit chlapa pri výberu takoveho povoláni, musi mit k tomu nejakou motivaci a sklony, takze je to čuňas
Vás zas až tolik nezajímá, zda by nám to povolání vadilo, že?

gyn
hodnocení

A proč myslite, ze se ptám? Jsem zvedava i na to, co si myslite o motivaci pri vyberu specializace.
iz*

Já si myslím, že je úplně jedno, co si kdo myslíme. Také si myslím, že se dá čas trávit užitečněji než nesmyslnými otázkami...

eivlis*
hodnocení

0x
Uprimne, me osobne by vadilo, ze mam partnera jako vy, ktery se takto vubec pta.. Me by bylo jedno co partner dela a jedine na cem by mi zalezelo je, abychom si rozumeli..

hodnocení

0x

Né mně by to vadilo. Ale mamka měla kdysi kamaráda gynekologa opravdu jen kamáráda a co od ní vím, manželky měl 4 a všechny podváděl.

hodnocení

0x

Jo, partner gynekolog - takový by se mi vyloženě hodil... :)

hodnocení

0x

Mi by více vadil hospodský. Nebo majitel pohřebního ústavu. :-D

gyn
hodnocení

A proč babko zrovna hospodský? *co*

hodnocení

0x

Nedávno jsem se o tom s partnerkou bavil. Nevadilo by jí, že to dělám, ale mou pacientkou by nechtěla být.

lidus*
hodnocení

0x

Mám spolužáka ze ZŠ a je gynekolog, oba jeho rodiče mají tuto specializaci. Mě osobně vůbec nevadilo jít k němu do ordinace ale jelikož na malém městě se znají téměř všichni a byla spousta těch co jim to vadilo, odstěhoval se na druhý konec republiky, má rodinu a dnes už i vnoučata, svoje dcery a i jejich děti si odrodil sám. Dnes je to pan primář ale je to pořád ten super kluk jako na ZŠ. Já s tím problém nemám.

hodnocení

0x

@gyn - Moje babičky nikdy v zivote nebyly na gynekol.prohlidkách a porodily celkem 7 zdravých deti vzdy jen s porodni bábou.
Jistě - a kdyby šťastně neporodily, případně umřely ve třiceti na nějakou ošklivou nemoc, tak by se to bralo jako že "Pán Bůh dal, Pán Bůh vzal."

amf
hodnocení

0x

Teda to vůbec nevadí, protože: Partner má VŠ vzdělání, celkem zajištěnou práci a tudíž příjem. Vystudoval medicínu, takže ubývá nebezpečí, že to bude blbec. Třeba chtěl být dětským l., ale nevyšlo to. Věřte, že praxe, dlouhá, přístup k pacientkám nejspíš změní, nejdřív vidí lékař choroby...a pod.*nevi* Vyšetření zadara ;).

Vidím to tak, že partner byl nejdřív osobnost, až potom se připravil na práci. Chodí do hospody? Fetuje? Je jedináček z rozvedeného manželství? To je diskutabilní až špatné pro vztah, dle mého.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]