Chci se zeptat hlavně holek. Mám normální zatím relativně krátké vlasy. Trochu patka, v zadu cca k límci. Na boku tak do půl uši ale nechám to za ušima. Chci si nechat narůst standardní dlouhé vlasy. Zajímá mě jestli se musím nějak stříhat aby to bylo rovnoměrné a nebo se to učeše. Pardon jeslti to přijde jako sranda. Já se o to nikdy nezajímal
Dobrý den, holka nejsem, ale svého času jsem byl mánička (tento výraz je už pro Vás možná neznámý). A správná mánička prostě jen pustila háro - holič byl "nepřítel", tak nějaké zastřihávání nebylo ani možné či žádoucí. Pusťte háro a uvidíte, jestli a co Vám bude vyhovovat. Nevím, jak to cítíte, ale mánička byl zároveň životní styl a svého času i stejný světonázor. Zdravím!
doplněno 15.05.18 17:41:
dvd99 - film Občanský průkaz = moje mládí, moje zkušenosti, moje vzpomínky. Jenom doufám, že dotaz položil chlapec (podle poslední věty textu dotazu to asi chlapec bude).
Nojo, když je neměl v občance, tak to se nedivím, že se musel ostříhat. Já se musel oholit, protože jsem neměl vousy také v OP. Od té doby nosím celý život strniště, móda, nemóda. Dlouhé vlasy v OP byl základ, tak měl od VB klid. Tyto pohádky na CT nesleduji, protože jsou už dávno pokřivené.
Vlasy rostou cca necelý cm za měsíc. Jakmile přežijete přibližně rok, to je doba, kdy to nejde ani vyčesat, ani sepnout, máte vyhráno. Ale ten rok, ten je dost kritický. Já jsem to nikdy nevydržela. Dalo by se to vyřešit tak, že si teď necháte udělat dobrý sestřih a ten necháte růst.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.