Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Počasi v Olomouci

Od: ruzenka04* odpovědí: 12 změna:
Dobry den. Je tu nekdo z olomouce? Prsi tam? Deti jeli ze skolou do zoo a u nas na brnensku prsi a docela dost. Ono je to jedno detem nevadi vylet v desti. Ale pro klid. Nevim kam se kvuli pocasi vola kde se to zjistuje tak se ptam tady.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek66
hodnocení

1x

jestli tam neprší tak určitě bude...páč jsem ráno v 6 jel z Přerova na Zlín a v Přerově nic a ve Zlíně déšť...takže to jde směrem na Olomouc

hodnocení

0x
krtek66

tohle je sice super, ale Zoo je v Samotiškách což je kósek vedle a tam to může být jinak:)

NJN chybička se vloudí, tvrdíte že je to ZOO Olomouc, jmenuje se to Svatý Kopeček a je to v Samotiškách. Je v tom pěknej bordel ;)

cz.accuweather.name/...

cz.accuweather.name/...

Krtku.Krtku ZOO je na Svatém Kopečku a ne v Samotíškách.Ty jsou pod Zoo

hodnocení

0x

Jsem 3km od ZOO je 15 stupňů a zatím neprší ale už se to sem žene.

hodnocení

0x

Používám německý portál www.wetteronline.de, kde si zadám místo a objeví se mi jaké je v místě zrovna počasí a dále předpověď na další hodiny a dny. Doporučuji otevřít si ho, zadat místo (např. ten Olomouc) a trošku si to prohlédnout. Za chvilku se v tom budete určitě dobře orientovat a zjistíte vše, co potřebujete.

PS: Mezi cca 10:00 a 12:00 bude v Olomouci pršet, místy a občas i dost hustě.

ruzenka04*
hodnocení

Dekuji vsem.

mil®
hodnocení

0x

portal.chmi.cz/...

Tady je aktuální stav. Kde je ZOO nevím.

ruzenka04*
hodnocení

Detem neprselo. Tady prsi ale tady je to jedno. Divala jsem se na webkameru na namesti Olomouce co chvila. I kdyz je zoo na svatym kopecku. Dcera z autobusu psala ze jim neprselo. Jeste jednou vsem dekuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]