Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volím je i přes to všechno

Od: volickscm odpovědí: 28 změna:
Moje rodina v 50. letech trpěla, naše země šla od roku 48 do kopru, bratři Mašínové byli dle mého názoru hrdinové a ne vrazi, ale přesto dnes volím... KSČM!Z jednoho důvodu: podívejte se na ty svině kolem (ODS, ČSSD, TOP 09, KDU); ani špetka národního a sociálního cítění! Tak co mi zbývá? Věřte nebo ne, ale volíme KSČM. Co si o tom myslíte a jaké jsou Vaše názory?

28 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Mašínové jsou hrdinové? To jako proto, že dokázali zastřelit účetního? Nebo proto, že podřízli svázanýho řadovýho esenbáka? Tak to je fakt vrchol hrdinství...

novinky.cz/...

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, je to Vaše svobodné rozhodnutí, tak volte klidně KSČM, ale rozumné to není. Zdravím!

hodnocení

2x

Chcete poradnu rozeštvat? Za mne no comment!

hodnocení

2x

Volte koho chcete. Je to jen a pouze váš problém. Chybí mi nějak smysl příspěvku.

hodnocení

2x

Komunisté prosazují proletářský internacionalismus, takže národnostní cítění je s tím v rozporu. A sociální cítění? Srovnejte životní úroveň v zemích, kde vládli nebo vládnou komunisté s těmi zeměmi, kde byli toho zla ušetřeni.

doplněno 15.05.18 10:51:

btw. to, co tu předvádí @volickscm, tomu se v psychologii říká stockholmský syndrom

culdabulda1*

no -on ten "stockholmský syndrom" funguje nejen tím jedním směrem...

mraf

Stockholmský syndrom = předmětem manipulátor? Príma, že už to někdo registruje správně. Všimněme si obětí, co se začalo dít s předchozím premiérem, jak jedná prezident...Je to tak obrovská "klasika". Povolejme Cyrila Hoeschla :)

Psychologická a somatická poškození

Manipulátoři odčerpávají bezesporu energii. Za oběť jim padne 90% z nás. Ostatních 10% se po citové stránce projevuje ve styku s nimi lhostejně a vadí jim pouze obtížná komunikace, případně jejich zneužívání moci. Netrápí se však tím, a to je dobře.

Dlouhodobé soužití s manipulátorem v nás stále vyvolává pocity viny, agresivitu, úzkost, strach nebo smutek. Uzavírají nám cesty k úspěchu a osobnímu rozvoji. Organické důsledky se projevují častěji – bolesti hlavy, migrény, zažívací potíže, pocit tíže v žaludku, knedlík v krku, svalové napětí, nechutenství nebo naopak chorobná chuť k jídlu, poruchy spánku, ztrátu nálady i chutě do života. Vznikající nemoce jsou – deprese, destrukce, i sebevražda.

Při kontaktu s manipulátorem pociťujeme obrovský stres, není to jen pocit tlaku, nervozity, úzkosti nebo strachu. Stres je reakce organismu na novou situaci, organismus se snaží přizpůsobit – vylučuje hormony hypotalamu, hypofýzy a nadledvinek. Příznaky:

Psychologická rovina – úzkost, deprese, nechuť do jakékoliv činnosti, únava, pokles sebevědomí, ztráta sebedůvěry, podrážděnost

Somatická rovina:

poruchy spánku (probouzení, potíže s usínáním)

potíže s trávením

svalové napětí – záda, krk, ramena, čelisti,...

žlučníkové obtíže – bolesti vpravo pod žebry, nevolnosti, nadýmání, gastritida, průjmy

kožní poruchy – opary, svědění, lupenka, vypadávání vlasů

sexuální poruchy – pokles apetence, nedostatečná erekce,...

gynekologické poruchy – nepravidelná menstruace, snížená plodnost,..

kardiovaskulární poruchy – dýchací potíže, zvýšený TK, poruchy srdečního rytmu, bušení srdce, bolesti u srdce,..

bolesti v kloubech (artróza,...)

Chování – buď jsme agresivní nebo v útlumu, zvýšená konzumace alkoholu, silnější kouření, poruchy příjmu potravy, neklid, hyperaktivita, hypotonie (nedbalost)

Výkony – obtížné soustředění, výpadky paměti, zpomalená činnost způsobená neschopností se pro něco nadchnout, snížená výkonnost

Manipulátor nás často bude posílat k lékaři, abychom si šli vyléčit svou nervozitu, depresi apod. Takže nemocní jsme nakonec my! Částečně je to pravda, jsme opravdu nemocní.

--------------------------------------------------------------------------------------

Zdroj: www.ebonit.cz/exton/vtipy/data/Nenechte%20sebou%20manipulovat.doc

Odborník: hoschl.cz/...

hodnocení

2x

Na komunistech jsou mi sympatické dvě věci. 1. Stále vím, co mohu od nich očekávat. 2. Nikdo z nich neobracel kabát a nepřestupoval do jiné strany. *zmateny* To je vše, co o nich mohu říci dobrého.

Skoro v každé straně se najdou "bývalí soudruzi". Asi to budou ti nedostatečně zocelení ;)

hodnocení

1x

@volickscm - volíme KSČM. Co si o tom myslíte

Že si můžete volit koho chcete a ne koho musíte.

Jen bych poprosila o konkrétní sdělení v čem vidíte "národní a sociální cítění" této partaje a jejích členů.

danys*
hodnocení

1x

Jen to, že budete asi dost jednoduchý trollíček! *smich*

kor
hodnocení

0x

Myslím si,že autorem příspěvku je komunista a že nikdy netrpěl v 50. letech.

jentak*

Myslím, že to není komunista. Spíš provokatér.

To si nemyslím. Ale i když jsem je nevolila, tak je fakt, že v jejich současné straně nejsou žádné aféry jako u jiných.

culdabulda1*

komunisty jsem sice nikdy nevolila (jsem bývalý volič ČSSD) - ale to, co předvádí od 89.tého tzv. "demokratické" strany přesahuje všechny meze, takže v konstrastu s nimi není divu, že se řada lidí ke KSČM přiklání. Akorát je blbý, že je to dnes slabá strana.

jofa*

culdabulda. A co myslíte, že by asi předváděla KSĆM, kdyby byla u moci? Myslíte, že to jsou nějací beránci, kteří budou vládnout ku spokojenosti všeho lidu, všichni si budeme rovni, každý podle potřeby, nikdo nebude chudý ani bohatý, žádný zloděj, bezdomovec. Teď mají jenom spoustu keců protože vědí, že se nedostanou k moci. Kdyby nějakým omylem ano, tak se s tou svojí ideologií zhroutí, jak domeček z karet.

jofa*

A víte co se toho za komunistů rozkradlo? Kdyby se mělo vrátit to co se rozkradlo materiálu jen v naší fabrice, tak minimálně 10 let může vyrábět z rozkradeného materiálu a nemusí materiál nakupovat.

culdabulda1*

@jofa

- ale víte, že by mne docela zajímalo, jak by to tady vypadalo, kdyby v současné době a v nových politických i technických podmínkách skutečně vládla KSČM? - už jen v rozkrádačkách by rozhodně nemohla předstihnout "demokraty" !

kor

Culdabulda - To není blbé,to je radostné,že jsou dnes slabá strana. No ale volit je můžeme, ale i nemusíme. Už to není povinné volit je.

Většina lidí chce ale radši volně dýchat, třeba i s těmi tzv. "nedemokratickými stranami".

culdabulda1*

@kor

- s tím "volným dýcháním" si děláte tak trošku srandu, ne?

culdabulda1*

@kor-

- volně dýchat mohou dnes různé neziskovky, aktivisti a jiní příživníci, kteří nemusejí pracovat - ale pracující a drobní podnikatelé si o tom mohou nechat jen zdát !

@culdabulda - ale pracující a drobní podnikatelé si o tom mohou nechat jen zdát !
Zatímco za vlády státostrany dýchali z plných plic, že? *blee*

culdabulda1*

@jedubabicka

- koukám, že Vy se z éry 50.let a stalinismu nikdy nevymaníte .

@culdabulda1 - Jak to souvisí s ne/dýcháním výše uvedených?

kor

Culdabulda - já jsem ten takový hodně drobný pracující, s drobnějším platem, i s problémy,ale stejně se mi dýchá dobře. O mnoho lépe,než za tzv. "demokratické komunistické strany".

hodnocení

0x

@aja1946 - tak je fakt, že v jejich současné straně nejsou žádné aféry jako u jiných
Bodejť - museli být nějaký čas "hodní", aby mohli zase začít vystrkovat růžky. To by jim nějaké "aféry" moc neprospěly - a oni nejsou hloupí.

A zadruhé, zatím se (naštěstí) nepodíleli na vládě, tudíž byli pro média nezajímaví.

fram
hodnocení

0x

Podstatné je, že chodíte k volbám. Strana jako strana. Šálení třešničkami, no nevím, velmi ohební. Také ten dříve předsedající Grebeníček z familie mučitel sadista - no proč si ho vážili? Divná parta. Názor soukromý na KSČM je, že členové mají ke komunistickým idejím velmi, velmi daleko, spíš jsou do podnikání. Dále jsou zatížení písemným souhlasem s 20-letým pobytem spojeneckých armád v českých lesích, a jsou z nich z velké části hamty hamty ať mám víc než tamty, jako byli tamti. Od 90-tých let, je to strana, kretá v pohodě na vládní úrovni s potěšením pindala a překážela, ježe teď: echo24.cz/... Ať žijí volby. Po Česku je to vždycky zajímavé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]