Nejste přihlášen/a.
Obávám se, že je to legálně neprodejné. Říká Vám něco pojem "Autorská práva"? Možná by Vás pokus o prodej takových nahrávek mohl přijít docela draho.
Nahrávat takové pořady si samozřejmě můžete, ovšem jen a pouze pro vlastní potřebu. Rozhodně to pak ale nesmíte veřejně promítat a už vůbec ne prodávat. Je lhostejné kdo to kdy nahrál a jestli ještě žije, či nikoliv. Prostě se pokoušíte prodat něco, co Vám nepatří (nejste autor dokumentů).
Tohle si přečtěte. Sice to není úplně Váš případ, ale v principu je to podobné. A to na rozdíl od Vás na tom onen mladík ani nechtěl nic vydělat.
Jenomže tohle je veřejně přístupné na internetu. Myslím cestopisné dokumenty. Jsou na YouTube. Mimo jiné na Prima Zoom také dávají velice zajímavé dokumenty a i jinde. Já si myslím, že to prostě nikdo nekoupí. Není to nic nedostupného. A v dnešní době internetu, si to každý, koho by takové dokumenty zajímaly, kdykoli umí najít. Leda byste kápla na nějakého podivína, který by chtěl mít sbírku doma, někde na polici. Dám Vám příklad. Koupila jsem baráček a na půdě jsem našla bednu vinilových desek. Asi tak 40 let starých, jestli ne víc. Také jsem si napřed myslela, že by to někdo mohl chtít koupit. Ale pak jsem se na to vykašlala a postupně to zlikvidovala. A to byly i v originálních obalech. Ale představa, že bych to musela někde nabízet a pak to posílat, mne jednoduše odradila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.