Nejste přihlášen/a.
Narazila jsem na to předevčírem. Video: Hans Hagen existoval (vraždící monstrum). Nebo tak nějak ten titulek zněl (Nechce se mi to video hledat z logických důvodů...) Samozřejmě jsem na to neklikla. Ale nedalo mi to, (pochopitelně), a našla jsem tohle na Wikipedii cs.wikipedia.org/... Ani jsem to pořádně nepřečetla. Proletěla jsem to očima, jak jen to šlo. Nenávidím takové historky (Nevím proč, ale připomíná mi to Poltergeista) Bohužel, člověk na to občas narazí a já se toho děsně bojím. Výsledkem je, že mi to potom strašně dlouho "rezonuje"v hlavě. Jsem jediná, kdo se takových báchorek bojí? Mám zlé tušení, že ano.
Dobrý den, na Ameriku jsem jezdil jako mladík a tramp. Hagena jsem tam nikdy nepotkal, ale zvěsti o něm jsem slyšel a chodit pro vodu do "jeho" studánky nebylo moc příjemné. Pokud nás někdo honil po štolách, tak to byli příslušníci VB, ale Hagen ne. Ovšem, na Hagena věřím stále - bez toho by Amerika neměla to kouzlo. Zdravím!
tezkyzivot - ano, takové pověsti dávají místu kouzlo a nikomu snad neškodí. Když půjdete na prohlídku nějakého hradu, tak Vám průvodce řekne, kdy a kým byl založen, ale to člověk zapomene. Ovšem, že zmínil např. bránu do Pekla nebo hradní strašidlo, tak to si pamatovat budete. Člověk má rád dobrodružství, neznámo či tajemno - jen to nesmí být reálné.
ben: Opravdu Vám závidím, že to vnímáte takhle protože takhle to člověk taky vnímat má. Je krásné, když se člověk bojí jen věcí, které prokazatelně existují a tyhle povídačky vnímá, jako určité kouzlo toho daného místa. My, kteří věříme na duchy, to máme v životě těší. Moc jste mě tímhle příspěvkem potěšil A mimochodem, když jste se o tom zmínil:Myslím,že kdyby Hagen na Americe skutečně byl, že by Vás před VB spíš zachránil.
Zlé tušení? Nerozumím otázce. A co teda tušíte? Já jsem si článek normálně přečetla a nic hrůzostrašného v něm nevidím. A ten "horor" který zmiňujete, je jenom fantazie. Já ten film teda neviděla, ale podívala jsem se o čem to je a protože mne tyhle typy filmů nebaví, tak na to nekoukám. Tak se na takové filmy nedívejte a nevyhledávejte historky, které Vás děsí.
Asi jsem se špatně vyjadřila. Myslela jsem tím, že mám takové zlé tušení, že jsem jediná, kdo má z takových věcí strach. A samozřejmě takové historky nevyhledávám cíleně, ale když se pohybujete na Youtube, občas na něco takového nechtěně narazíte. Akorát jsem se chtěla přesvědčit jestli to skutečně děsí jen mě. Vím, že podobných videí nebo článků je na internetu požehnaně. Musím si dávat větší pozor.
@tezkyzivot - Hans Hagen existoval (vraždící monstrum)... připomíná mi to Poltergeista
To vám připomíná špatně - nebo je vám jedno, čeho se bojíte.
@ben - Pokud nás někdo honil po štolách, tak to byli příslušníci VB
Znáte?
Už se ten kačáckej potok nahání, dosahá voděnka k osady kraji,
dosahá, dosahuje bezpečnost zasahuje...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.