Nejste přihlášen/a.
Zdraví všechny,
mám doma poslední dobou takovou špatnou situaci. S přítelem se hádáme ( jsme spolu 3,5 roku, bydlíme 2,5) a já nevím zda tento vztah bude pokračovat dál. Bohužel to není jenom dočasná přeháňka, spíš se to děje často. Ale k věci, vykládala jsem si kvůli němu karty Ivy Hüttnerový a chtěla bych Vás, i laiky, poprosit, zda v tom něco, a kdyžtak co, nevidíte.
Vykládala jsem stylem 3x3
1. řada: milenka - soudce - žárlivost
2. řada: láska - dům - smrt
3. řada: myšlenky - nemoc - zloděj
Příjde mi, že karty souvisejí s mou otázkou, ale nevím, jak si je vyložit. Má otázka byla: Jak dopadne můj vztah s přítelem a případně najdu někoho jiného?
Prosím o jakoukoliv radu.
Děkuji,
A.
Pokud se s přítelem hádáte, tak to vyřešíte nejlépe racionální úvahou, kde na jednu stranu pomyslných vah položíte důvody proč s dotyčným zůstat, na druhou proč nezůstat. Pokud se však jedná o nejakého sebestředného pruďase, tak pryč od něj.
Karty do tohop rozhodně nemíchejte, máme 21 století, tyto středověké metody jsou úplně mimo mísu...
Pokud chcete jakoukoliv radu, tak ze své zkušenosti (i jiných) mohu doporučit nepořizovat děti, protože ty Vaše hádky odnesou jako první. Jinak není co řešit. Buď se dáte dohromady ve vzájemném soužití, tolerance a kompromisů a nebo půjdete každý vlastní cestou. Karty na to nemají žádný vliv a kartářka vůbec.
To se radši obraťte přímo na poradnu - výklad karet. Na netu jich najdete desítky. Ty jsou zpoplatněné a většinou jsou to prý jenom samé bláboly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.