Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přerovský břečťan

Od: ukulele* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den / večer, chtěl bych poprosit,máme tu někoho z Přerova? Zajímalo by mne, jak se daří tomuto chlapíkovi :

prerov.nejlepsi-adresa.cz/...

rád bych třeba současnou fotku a nebo foto z léta, je to unikátní rostlina, divím se, že o ní není na netu víc informací, fotek.

Velice děkuji, Uki.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ovczaak*
hodnocení

0x

Vidí ho strejda google,byl tu,myslím,v loňském roce.Jestli si vzpomenu,vyfotím.

Přerovský břečťan
ukulele*
hodnocení

Velice děkuji, to je z google map?

doplněno 01.03.13 21:18:

*hi*vidím, že je...

ovczaak*

Ano,pohled z ulice U tenisu,nedaleko křižovatky s Kosmákovou,pohled na jih.Dost špatně se to hledá.

ukulele*
hodnocení

chlapík měl namále, doufám, že je u něj cedulka o jeho vyjímečnosti a že ho nějaký barbar nezničí, už se těším na pořádný fotky, škoda, že to mám z Ústí tak daleko...originál musí být uchvatný

hodnocení

0x

Tady bylo něco podobného. Píšu bylo, protože už je to sundaný.

Přerovský břečťan #2

ovczaak*
hodnocení

0x

Foto z dnešního rána,vypadá,že se mu daří.Mmchdm,cedulka u něj veškerá žádná.Fotky jsem udělal čtyři,jestli je chcete,ozvěte se - ovczaakzavináčseznam.cz

Přerovský břečťan #3
ukulele*
hodnocení

určitě, už Vám píšu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]