Nejste přihlášen/a.
Na internetu jsem četla, že erythritol chutná jako cukr, je bezkalorický a je bezzávadný. To zní jako ideální náhražka cukru, ne? Podle mě v tom bude určitě nějaký háček, jinak by to všichni používali. Máte s ním zkušenosti, chutná opravdu jako cukr? Nebo má nějakou pachuť?
Stále někde čtu, ať se vyhýbáme cukru, mléku a bílé mouce. Tak si tak přemýšlím, kolik toho cukru asi člověk, který jí, ale nežere, za den může sníst. Já mám dvě kávy, tedy dvě lžičky. Buchet, které na povrchu necukruji, nespořádám celý plech. Jednou za čas lžíce na krupici, na nudle s mákem. Nemyslím si, že bych spotřebovala příliš cukru. A totéž platí nejen o mléce, bílé mouce, smaženém, atd. Pestře a střídmě a není o čem mluvit! Diabetici, to je něco jiného, ale i ti by měli buchty úplně vynechat a velice se s jídlem ukáznit. Troška kázně v kuchyni a není co řešit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.