Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektronická cigareta pro přítelkyni

Od: marty* odpovědí: 8 změna:

Zdravím, potřeboval bych trochu poradit a pomoc od zkušenějších. Přítelkyni chci koupit elektronickou cigaretu. Sám jsem kuřák normálních takže se v tomhle vůbec nevyznám. Máte někdo nějakou vytipovanou kterou by jste mi mohli doporučit? Chtěl bych něco kolem 2 tisíc plus nějaké ty náplně k tomu. Dík moc

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Neexistuje méně škodlivé kouření. Tzv. "lehké" cigarety škodí víc než běžné, protože kuřák kouř vdechuje hlouběji a vykouří více cigaret.

Nevím o nikom, kdo by s pomocí elektronické cigarety přestal kouřit. Občas o někom čtu, ale osobně nikoho takového neznám. Ti, kdo zkoušeli přejít na elektronickou cigaretu s tím, že časem přestanou úplně, už jsou zpátky u běžných cigaret. Odvykání kouření za pomoci látky, na níž je člověk závislý, nebývá příliš úspěšné. (Pár lidem se to snad podaří, ale nemyslím si, že bych jich byla většina.)

Já bych nikdy nikomu (natož člověku, kterého mám ráda, nebo na kterém mi záleží) nedala něco, o čem vím, že mu uškodí.

radim*
hodnocení

0x

Došel bych do nějakého obchodu stěmi elektronickými cigaretami, tam by vám mohli poradit. Přítelkyně už nějakou má?

hodnocení

0x

Mám tuhle a jsem s ní spokojená. Náplně běžně mají ti prodejci, u kterých koupíte tu cigaretu. Můžete i bez nikotinu, nebo slabé, je to dobře vysvětlené v popisu. Dlouho vydrží nabitá.

hodnocení

0x

E cigarety škodí stejně jako obyčejné. Nicméně ji doporučuji, díky ní jsem přestala kouřit úplně.

Tu, co doporučuje suzymom, se mi líbí a není drahá.

tomasv
hodnocení

0x

Ty náplně počítate do těch 2tisíc nebo samostatně jen za tu cigaretu. Já vapuju vaporizéry ale přítelkyně kouří elektronickou cigaretu a má od vapour2 myslím že to je. A je sní spokojená. Tak se třeba zkuste podívat na net, nebo ještě ty obchody s cigaretami asi koukejte i na vzhled at se jí hlavně líbí :D Ty žensky jsou v tomhle stejný...

marty*
hodnocení

0x

U té Smok jak poznáte že si tam máte dát to žhavící tělísko? A kde popřípadě kupuji nějaké další?

marty*
hodnocení

0x

A na tu Vapour2 jsem se teď koukal a vy máte jakou? Ty cigarety jsou tak tenké jako na obrázku? To mi přijde pro ženu vzhledově hezčí teda..Jak je spokojená s baterkou přítelkyně? A to pouzdro má? To se mi taky dost zamlouvá.

tomasv

Pouzdro nemá teda, ale tu cigaretu má nějakou z těch startovních sad myslím podle mě to je ta standart kit když se na to koukám, ale jistý si uplně nejsem. A je fakt tenká, vypadá to jako propiska a na baterii se zatím nestěžovala takže podle mě v pohodě :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]