Nejste přihlášen/a.
Jak dlouho může někdo vydržet u Sudoku. A jak dlouho když tam má místo čísel lentilky. J emožné, aby to někdo luštil opravdu každy den?
opravdu smekám nad tou trpělivostí. Chápete někdo to KILLER SUDOKU?
KILLER SUDOKU - pravidla:
Pravidla jsou stejná jaku u normálního sudoku. Je tu však jedno navíc. V oblastech ohraničených čárkovaně je v rohu malé číslo a tomuto číslu se musí rovnat součet čísel v oblasti.
Kakuro je SUPERzáležitost. Mám to jako aplikaci na mobilu už několik let a asi jsem na této hře už závislý, hraju ji třeba když jdu do restaurace na oběd při čekání na jídlo. (...protože tam mi nestojí zato vyndavat noťase a připojovat se na "poraďte"... )
Kdo nepropadne Sudoku, nepochopí, denně dělám dvě sudoku na rozjezd náročného dne. Pokud se to ale přehání, je to žrout času stejně jako net. Mutací Sudoku je nepřeberné množství, stačí si vybrat a ono vás některé polapí a jste tam. Bystří to mysl a rozvíjí kombinační schopnosti. Lentilkové je dobré, ale dělá mě špatně na oči a za chvílku začnu dělat chyby, kdy si začnu ve snaze o dobrý čas plést barvy. Jinak je to moc dobrá zábava.
Sudoku je pro mě začátek každého dne, pokud nemám něco rozečteného. Uvařím čaj, vezmu sudoku a minimálně půl hodiny snídám. A luštím. Teď mám rozluštěné takové ty 4x4x4 čtverce, ale lentilky jsem ještě nezkoušela.
doplněno 06.02.10 22:30:Tak lentilky mě dostaly. Je to bezvadné - zapomněla jsem, že chci jít spát.
dobré Java aplikace do mobilu na téma SUDOKU a KAKURO např. na mobilerated.com/...
je ale i mnoho jiných, jen je vygůglovat...
uvítáme mezi sebou další závislé na sudoku a kakuro
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.