Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lentilkové sudoku - killer sudoku

Od: fidonet* odpovědí: 13 změna:

Jak dlouho může někdo vydržet u Sudoku. A jak dlouho když tam má místo čísel lentilky. J emožné, aby to někdo luštil opravdu každy den?

lentilky.dyk.cz/...

opravdu smekám nad tou trpělivostí. Chápete někdo to KILLER SUDOKU?

Lentilkové sudoku - killer sudoku

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Luštím každý den. A co Ti není jasné na Killer Sudoku?

fidonet*
hodnocení

nějak jsem nenašel rozumný návod

pravdomluvny*

KILLER SUDOKU - pravidla:
Pravidla jsou stejná jaku u normálního sudoku. Je tu však jedno navíc. V oblastech ohraničených čárkovaně je v rohu malé číslo a tomuto číslu se musí rovnat součet čísel v oblasti.

fidonet*
hodnocení

mohou se čísla v jednom bloku opakovat?

pravdomluvny*

Pokud neleží ve stejném sloupci, řádku nebo silně orámovaném čtverci, tak ano.

fidonet*
hodnocení

no vidíte a prý nesmí se zopakovat ani v jednom (stejnem )utvaru. tohle mi tvrdili. A ted zas nevím na čem jsem.

pravdomluvny*

Killer sudoku

Lentilkové sudoku - killer sudoku #2

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Pěkná věc je také Kakuro :)

Lentilkové sudoku - killer sudoku #3
papene*

*palec*kakuro je bezva, ale není v časopisech tak často jako sudoku.Škoda.

hop®

Kakuro je SUPERzáležitost. Mám to jako aplikaci na mobilu už několik let a asi jsem na této hře už závislý, hraju ji třeba když jdu do restaurace na oběd při čekání na jídlo. (...protože tam mi nestojí zato vyndavat noťase a připojovat se na "poraďte"... *smich*)

hodnocení

0x

Kdo nepropadne Sudoku, nepochopí*smich*, denně dělám dvě sudoku na rozjezd náročného dne. Pokud se to ale přehání, je to žrout času stejně jako net. Mutací Sudoku je nepřeberné množství, stačí si vybrat a ono vás některé polapí a jste tam. Bystří to mysl a rozvíjí kombinační schopnosti. Lentilkové je dobré, ale dělá mě špatně na oči a za chvílku začnu dělat chyby, kdy si začnu ve snaze o dobrý čas plést barvy. Jinak je to moc dobrá zábava.

hodnocení

0x

Sudoku je pro mě začátek každého dne, pokud nemám něco rozečteného. Uvařím čaj, vezmu sudoku a minimálně půl hodiny snídám. A luštím. Teď mám rozluštěné takové ty 4x4x4 čtverce, ale lentilky jsem ještě nezkoušela.

doplněno 06.02.10 22:30:

Tak lentilky mě dostaly. Je to bezvadné - zapomněla jsem, že chci jít spát.

hodnocení

0x

dobré Java aplikace do mobilu na téma SUDOKU a KAKURO např. na mobilerated.com/...

mobilerated.com/...

je ale i mnoho jiných, jen je vygůglovat...

uvítáme mezi sebou další závislé na sudoku a kakuro

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]