Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde to naučit se zpívat?

Od: moni123 odpovědí: 5 změna:

dobrý den,

je mi 13 let. a chtěla bych se naučit zppívat.jenže si myslím že nemám hudební sluch...a myslím si že spívám falešně...a rodiče ti tvrdí to samé..jenže kamarádky opak...jenže to jsou kamarádky nevím jestly upřímnost u nih hraje roly...ale chtěla jsem se vás zepat jestli existuje způsob jak se naučiz zípvat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dericcaster*
hodnocení

0x

Myslím, že hudební sluch je pro dobrý zpěv nezbytný. Nejlepším způsobem bude zapojit se do nějakého kroužku v rámci školy, či nějakého místního domu mládeže. Samozřejmě jsou i domácí učitelé. ale to bývá drahé a nechal bych si to až jako možné pokračování nějakého kroužku.

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Bez hudebního sluchu dle mého názoru nejde čistě zpívat. Nejde to ani naučit. Také jsem chtěla umět zpívat, ale nikdy jsem se to nenaučila. Mým posledním věrným posluchačem byl můj syn, když byl ještě malý a zpívala jsem mu ukolébavky.*houpy*Teď si troufnu maximálně na vánoční koledu s rodinou u stromečku. Je zajímavé, že já zpívat neumím, manžel zpívá čistě a syn tento dar zdědil po něm. No a já stejně na vánoce "zpívám" s nimi.:) A o to jde. Zpívej si pro sebe, pro radost. Třeba i falešně.

hodnocení

0x

Souhlasím s RON. Možná znáš film Svatba mého nejlepšího přítele s Julií Roberts - a já miluju scénu, kdy Cameron Diaz před publikem začne šíleně falešně zpívat - a protože zpívá ze srdce, nakonec všechny strhne a začnou zpívat s ní. Úžasná scéna a úžasná inspirace!

jabraka*
hodnocení

0x

Mám vnučku,15 let a ta zvládla perfektně kytaru a zpívá líp jako většina adeptů na Talentu.Vnouček 10 let zase zpívá strašně rád,ale poslouchat se to nedá.Ani se, bohužel, sám neslyší.Takžesi myslím,že zpěv musí být dán od boha.

JABRAKA

iz*
hodnocení

0x

Bez hudebního sluchu se zpívat nenaučíš. Ale nedávala bych na vlastní názor ani na rodiče, obrátila bych se na odborníka: zkus si např. udělat zkoušku do základní umělecké školy.

Nemáš-li cvik, nemusíš udržet melodii, což hodně laiků zaměňuje s hudebním sluchem. Zda máš hudební sluch, by ti mohla pomoci zjistit i učitelka hudební výchovy u Vás ve škole.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak se naučit zpívat

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]