Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, viz odkaz si můžete otestovat inteligenci, logické uvažování a schopnosti "selského rozumu". Hlavně nespěchejte a uvažujte - já jsem měl jednu chybu = 86%, tak si dejte záležet. Hezkou zábavu a zdravím!
No k smíchu to je, já jsem ten test nedělala. Skončila jsem u u druhé otázky, nebavilo mne to. Ale možná, že právě Ben udělal chybu v této otázce, on to napsal správně a vyhodnotilo se mu to jako špatná odpověď. Takže Bene, máte to za jedna
Váš výsledek: 100 %
Vaše logické uvažování je nadprůměrné, blahopřejeme. S přibývajícím věkem se to ale může měnit. Proto je užitečné pracovat na rozvoji myšlení a paměti průběžně.
Dobrý den, děkuji všem za reakce a sdělení výsledků. Možná ten kvíz nebyl moc zábavný a otázky byly podobné, ale byl krátký, tak se to dalo zvládnout bez nudy. A jsem potěšen, kolik je zde inteligentních lidí. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.