Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otestujte si inteligenci a logické uvažování

Od: ben® odpovědí: 18 změna:

Dobrý den, viz odkaz si můžete otestovat inteligenci, logické uvažování a schopnosti "selského rozumu". Hlavně nespěchejte a uvažujte - já jsem měl jednu chybu = 86%, tak si dejte záležet. Hezkou zábavu a zdravím!

finance.idnes.cz/...

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Váš výsledek: 100 % - tak to se mnou ještě není tak zlé *tanec*(i když tam drze cosi píšou o věku ;)).

Díky - pobavilo.

ben®
hodnocení

jedubabicka - mě ta jedna chyba mrzí, ale i tak jsem tam byl pochválen .

@ben - Taky vás pochválím - ale říkat "šikovnej Beníček" fakt nebudu *smich*

iz*

@Jedubabicka: Stačí, že jste to napsala... (((-:

hodnocení

0x

Těžký to nebylo, akorát jsem občas počítal na prstech jak prvňák *smich*

Otestujte si inteligenci a logické uvažování
ben®
hodnocení

promon - myslím, že použití prstů není ostuda.

lidus*
hodnocení

0x

Na prstech jsem počítala i já a měla jsem jednu chybu.

hodnocení

0x

Nojo, ale když u toho můžou lidé počítat na prstech a není tam časový limit, tak je to na prd. *smich* To spočítá i desetileté dítě a možná i mladší.

72mona3*
hodnocení

0x
Tak by mě zajímalo, jestli můj mozek ještě pracuje. Odkdy je jeden den před pondělkem úterý? *nevi*
Otestujte si inteligenci a logické uvažování #2

Zdá se, že se někdo uklepl s tím prvním úterkem - jinak je to správně.

72mona3*
To je sice hezký, ale z hlavy už to nedostanu *poctar*
A když to tak čtu...
...má inteligence je nižší, než má desetileté dítě :-D

No k smíchu to je, já jsem ten test nedělala. Skončila jsem u u druhé otázky, nebavilo mne to. Ale možná, že právě Ben udělal chybu v této otázce, on to napsal správně a vyhodnotilo se mu to jako špatná odpověď. Takže Bene, máte to za jedna *smich*

72mona3*
Já ho vůbec neměla dělat. Když jsem přišla z práce, snažila jsem se odemknout hlavní dveře klíčem od garáže *zed*
;)

hodnocení

0x

No jo, to je všechno ten samý typ otázek, kde není potřeba hledat nějaký klíč a správný postup, jen to vyžaduje soustředění a pozornost při počítání. Není nijak těžké dosáhnout 100%, když se soustředíte :)

pt®
hodnocení

0x

Váš výsledek: 100 %

Vaše logické uvažování je nadprůměrné, blahopřejeme. S přibývajícím věkem se to ale může měnit. Proto je užitečné pracovat na rozvoji myšlení a paměti průběžně.

hodnocení

0x

Do některých testů s pouštím s velkým zájmem. Tento jsem dokončila, na všechny otázky po několikerém přezkoumání odpověděla správně, ale nakonci jsem zjistila, že slova předevčírem a popozítří přestávám mít ráda :).

vilik*
hodnocení

0x
V otázce číslo 2 vidím další možné řešení, neboť není uvedeno, která neděle je myšlena, jestli minulá nebo následující.
Nicméně z nabídky možností je správná odpověď, počítající s nedělí následující, druhá odpověď je chybná.
Jinak, domnívám se, že kdo nemá vše správně, jen se dost nesoustředil.

ben®
hodnocení

Dobrý den, děkuji všem za reakce a sdělení výsledků. Možná ten kvíz nebyl moc zábavný a otázky byly podobné, ale byl krátký, tak se to dalo zvládnout bez nudy. A jsem potěšen, kolik je zde inteligentních lidí. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]