Nejste přihlášen/a.
Migranti dnes blokují dálnici v Řecku kvůli podmínkám ve svém táboře. Děsně mě štve, že se jim nesmí říct, že měli protestovat ve svém Pákistánu, ať se raději vrátí domů a začnou něco dělat ve své zemi. Proč jim nedojde, že už jich tu jsou spousty a hlavně proč mají ještě tu drzost protestovat, pouštět strach a dělat problémy druhým...
S přihlédnutím k platným zákonům v České Republice Vám nechci odpovědět sám za sebe vlastním názorem a tak si dovolím citovat jedoho pána co jsem teď ráno potkal na ulici a zeptal se ho na Vaši otázku. Níže uvedené nevyjadřuje mé postoje a názory, ale je pouhou citací:
"Protože jsou to lidé jiné mentality, jiného náboženství díky kterému jsme pro ně mi ostatní tzv. "káfiři" něco na úrovni domácího zvířete. Oni to berou tak, že vše na světě je Alláhovo (to je ten pedofilní lupič a vrah kterého uctívají a mají ho z vzor) a tak když je to Alláhovo, tak to patří jim jako jeho následovníkům a ne nám jako méněceným bezvěrcům. Oni se cítí právem rozhořčeni, že jim nedáváme něco o čem si myslí že jim patří. Myslí si že jim patří naše penízíe, naše domy, naše zem, naše ženy a naše dospívající dcery že jim mají dělat sexuální otrokyně.
A že jich tady je už tolik? To je přeci to o co jim jde. Oni tady nehledají útočiště před válkou, oni to sem přijíždějí obsadit a udělat z toho stejně neúrodnou středověkou poušť jako si udělali ve svých původních zemích."
Konec citace.
A já doplním příspěvek maléhoparanoika.
Protože je Evropa pozvala. Pozvala a stále zve. V Maroku se konala /nebo stále ještě koná?/ 5. Euro-africká ministerská konference o migraci a rozvoji, na které byla přijata deklarace proti které se postavilo POUZE MAĎARSKO. Deklarace vyjadřuje podporu další masové migraci Afričanů do Evropy. /nejedná se tedy o pouze výše uváděný Pákistán/.
Podle tiskové zprávy Českého ministerstva vnitra za ČR podepsal jménem vlády Andreje Babiše ministr vnitra Lubomír METNAR.
Kdo volil ANO a věřil Babišovi, dočká se pouze zklamání.
Co bylo - Sobotka podepsal dva týdny před svou abdikací na summitu v Göteborgu Chartu sociálních práv, která mimo jiné harmonizuje /sjednocuje/ zdravotní péči, sociální péči, ubytování, dávky pro žadatele o azyl atd. po celé střední a východní Evropě. Tedy již žádné kvóty, ale se stejnými penězi a péčí po celé Evropě.
Co bude - v červnu se čeká na projednávání a podpis smlouvy Dublin IV. Samozřejmě v jednání jsou desítky věcí a změn. Tragédie se projeví časem. Kromě jiného - nápor přesídlení migrantů, tedy ulehčení zemí v okolí Středozemního moře a míst, kde je velká koncentrace uprchlíků, se primárně bude směřovat do zemí východního bloku V4, které doposud přijaly nejméně uprchlíků. Všechny země mají podle této smlouvy odpovědnost za uprchlíky - migranty, kteří legálně či nelegálně překročili hranice schengenu. Bude zřízen trvalý, alokační mechanismus, který bude pernamentně přidělovat migranty do zemí, ať již vláda, parlament, lid chce, nebo nechce. Azylanti budou mít zlegalizován příchod již v době odchodu ze své země prostřednictvím neziskovek. Tedy v budoucnu žádná nebezpečná cesta přes moře nehrozí.
Podpisem této smlouvy se můžeme ptát, kdo to podepíše? A kdy to skončí? Miliardy lidí se do Evropy nevejdou. Za deset - patnáct let se opravdu Evropa stane muslimským světadílem s právem šaria. Jediné řešení je czexit, nebo válka, ke které má skoro celý svět našlápnuto. Podle bývalé ministryně spravedlnosti, advokátky Daniely Kovářové je toto okupace /čerpáno z CzechFreePress - To co vidíme v západní Evropě, není prosbou potřebných o pomoc, to je prostě okupace (1. díl).
Bohužel ironie některých tady rádců svědčí, že si žijí ve své ulitě, v bezpečí svého domova a nebezpečí, které západní svět /Francie, Německo/ ruku v ruce se zrádci naší země připravuje pro původní obyvatelstvo, si vůbec neuvědomují.
Nejraděj bych je hnala bičem ale zcela jistě bych ustoupila jelikož nechci mít kudlu v zádech. No jo lidi, máme jen to co velkoryse dovolíme, dobře nám tak a doporučuji pro jistotu začít navštěvovat mešitu.
Dobrý den, tuto informaci nemám, ale Prahu budou dnes blokovat maratonci při svém sportovním vyžití - to je u nás a také to není příjemné. Zdravím!
Tak v Řecku to byla jen hodinka, ale toto bude trvat déle.
Maratonci mi zas tak nevadí, nevím o případu, kdy by maratonci terorizovali a zabíjeli lidi ve městě kterým běží.
Spíše je tomu naopak
kdy muslimové napadají z pozice imigrantů ty, kteří jim poskytli azyl.
Jenže prostě je furt , bohuižel, dost takových, kterým to možná dojde, až se to bude týkat někoho z jejich rodiny
promon - mé rodiny se to týká už dlouhá léta. Tedy, té části rodiny, která žije v zahraničí, protože u nás je muslim stále spíše raritou či předem obávanou zajímavostí. Když člověk žije trvale v pestřejší společnosti (národnostně i nábožensky), tak nemá čas na obavu a hlavně ani důvod. Tam se lidé podle národnosti nebo náboženství nekádrují. Takže, pozitivní či neutrální zkušenosti s muslimskou, ale i židovskou komunitou v rodině máme. A nic na tom nemění ani současný "muslimský" terorismus, protože to je kriminální činnost pod rouškou určitého náboženství. Není to tak dlouho, když byl terorismus levicový a zase šlo o kriminální činnost "krytou" ideologií. Většina komunistů to tehdy odsuzovala a stejně to odsuzuje nyní i většina muslimů.
To Ben *- krásná slova, nevím, samozřejmě, kde a jak nabýváte zkušenosti s muslimskou komunitou.
Vůbec to však není o ,,kádrování´´ kdo v co věří. Jak jsem tu již x-krát uvedl, náboženství mě nachává chladným, ať už křesťanské, muslimské či třeba pastafariáni. Stejně tak neřeším, jestli je někdo bílý, rudý, hnědý, či třeba modrý. Ani Eskymáci mi nevadí.
Vadí mi však tací, kteří se nechovají slučitelně s naší kulturou, kteří se chovají násilně, či fanaticky.
Já mám nezprostředkované zkušenosti z Afganistánu, kde jsem byl pracovně (ne jako voják, nýbrž jako mladý technik). Viděli jsme tam veřejné popravy - prý kvůli nevěře, to, jak tam házeli teplouše ze střechy paneláku a podobné kratochvíle. Stejně tak mám zkušenosti z pracovní cesty do Callais, kde jsou na denním pořádku útoky na řidiče a pod viz video.
A úplně nejvíc mě nadzvihává srovnávání exodu (nejen) českých Židů a jiných lidí před Hiltlerem s onou vlnou, co se valí na Evropu. Uprchlíci vypadají nějak takto
A nevím o jediném případě násilí z jejich strany, vůči komukoliv z hostitelské země - což je už dnes v Evropě bohužel, realitou - tzv No Go zóny.
A ano, i když mě dnešní puberťáci včetně našich potomků někdy neuvěřitelně se*ou, nemyslím si, že by jim naše generace měla připravit takovou pomstu v podobě takovéto invaze .
S Calais a s migranty v nákladních autech mám také osobní zkušenosti. Je to banda kriminálníků, kteří se neštítí ničeho. A už jsem tady mockrát psala, že mám vnučku ve Francii, bohužel v oblasti, kam se migranti stahují. Už nemůže ani sama do školy, jak to tam vypadá! Tyhle kecy lidí, kteří to NIKDY nezažili na vlastní kůži jsou strašně moc hloupé a pro nás všechny škodlivé.Chtít po migrantech, aby se tady u nás chovali slušně je stajná blbost, jako strčit malé kůzle do klece k tygrovi a tomu domlouvat, aby si kůzlete nevšímal. Tomu může věřit jenom naprostý .
A srovnávat emigraci našich lidí před rokem 89 s touto verbeží, která se sem hrne, tak to může už dělat jenom opravdový magor, zralý na Chocholouška !
- no - pokud jsou migranti v Řecku, Francii, Německu, atd... - je to přece jenom "daleko" - naši sluníčkáři se probudí, až budou migranti i u nás - a to budou ! - myslím, že se tomu nelze vyhnout, rozhodně ne bez války...
Ale nakonec - nastupující generace je k multikulturalismu vstřícná a staré pořádky se nikdy udržet nedají - holt se právě ocitáme u zrodu nového světa, který nás děsí, ale asi tomu nezabráníme, zvlášť, když pomalu vymíráme - alespoň já jsem ráda, že se mne ten "nový svět" už týkat nebude.
Ale jen moc lituju toho, že už se nedozvím, jak to nakonec dopadne - to by mne moc zajímalo - i když, jak víme z historie, vše, čeho se chopí lidi, ať už pod jakoukoli ideou - dopadne vždycky katastrofálně !
Konečně názor.
Muslimové to mají doopravdy z našeho hlediska popletené. Ten náš / jejich šéf tady se jakoby aktivizuje. ahaonline.cz/... a dříve jiný: ahaonline.cz/...
Pravověrní muslimové odmítají vše, co není obsaženo v Koránu, základní knize ... Nesmějí cestovat ani získat vzdělání nebo zaměstnání bez písemného svolení ...Ti u nás jsou prý ale docela se vzděláním na výši...? Dámy čádorové asi ne.
Něco ze života
Problém vztah muslimky a nemuslima, nebo naopak muslima a nemuslimky
Je to velký problém. Vztah muslimky a nemuslima, to je pokládáno nejenom kritiky islámu, ale i autory, kteří jsou vstřícní a snaží se o pochopení, jako jeden z velmi problémových bodů. Protože muslim si může vzít nemuslimku, třeba židovku nebo křesťanku, nikdy ne ateistku, ale muslimka si nesmí vzít nemuslima.
Proč ne?
Protože od určitého věku, u chlapců a děvčat se to liší, náleží výchova dětí otci. A představa, že by muslimská matka porodila dítě, které potom bude vychováváno ve víře svého křesťanského nebo ateistického otce, je naprosto nemyslitelná. Protože to odporuje všem možným islámským východiskům. Muslimové totiž věří, že se člověk rodí ve stavu nějaké prvotní čistoty. To je doktrína teologická, té se říká fitra. A ten člověk se prostě narodí, a pokud není vychováván ve víře křesťanské, nebo třeba budhistické, tak je prostě muslim. Když se třeba v chudé zemi někde v Bengálsku najde novorozenec, a neví se o něm vůbec nic, tak se automaticky pokládá za muslima.
Augustovou cenou ověnčený Švéd Jonas H. Khemiri píše knihy o bourání zažitých severských schémat, na kterých společnost balancuje. Matka Švédka, otec Tunisan. Ten správný, co ledacos "vyřeší". A jako by se nechumelilo se rozpovídal na téma Politická nekorektnost na Severu.
Pod čarou
Za pojídání housky se šunkou ve vstupním foajé do občerstvení mne vykazovala ven Ukrajinka, to mne tedy nadzvedlo nejvíc. Pamatuji je na tancích v r. 1968.
Tak nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.