Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může bouřka se dostat mimo schengen prostor

Od: lucinka* odpovědí: 12 změna:
Zajímalo by mne kvůli předmětu z fyziky v 6tř.,kde rozebíráme látku bouřky, jestli je možné, že bouřkové mraky můžou se volně dostat mimo schengen prostor,který je přísně střežený vnější hranicí? Co se stane, když by nelegálně bouřka překročila schengen prostor?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A kdo tě ve škole učí,že vnější hranice je přísně střežena_ :-D:-D:-D

lucinka*
Poslouchala jsem v televizi reportáž s panem Babišem, který řekl, že je třeba přísně hlídat vnější hranice schengenu, aby nic co se pohybuje nemohlo proklouznout.Mraky se pohybují fyzikálně.

O tom,že je třeba přísně hlídat vnější hranice,se mluví tři roky a furt nic.

Víš kolik už za tu dobu bylo bouřek? A všechny prošly:)

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, bouřka je fyzikální jev, který nemusí respektovat pozemské hranice států (a také je legálně nerespektuje). Ovšem, líbí se mně, že přemýšlíte i nad takovou záležitostí. Zdravím!

hodnocení

2x

Vaše otázka mi připomenula havárii atomové elektrárny Černobyl. V Polsku děti a někteří dospělí dostávali jodové tablety, ale škodliviny respektovaly hranice a k nám už nedorazilo nic. Pravili představitelé vlády v roce 1986, když jsme se to dozvěděli v prvomájovém průvodu.

rv*
hodnocení

1x

Bouřkové mraky jsou černé, takže pro ně žádná hranice neexistuje. Na rozdíl od bílých, kteří musí mít v pořádku papíry.

pohanka*
hodnocení

0x

Ten Pánbíček nahoře, co pase svoje obváčky, by měl pořádně dělat svoji práci. Zapráskat bičem a bouřkové mváčky sehnat pěkně nad Evropu, aby nám pokropily. Vody je málo a já mám sudy suché.

lucinka*
Mraky můžou přejít schengen prostor a např. neznámé letadlo bez povolení asi ne?

Letadlo si ohlídají vojáci, mraky archandělé s meči - jenže těch je málo, tak to holt někdy nestihnou.

lidus*
hodnocení

0x

Lucinko já také říkám, že když byly hranice neprošel písek ze Sahary, berušky z Číny a nevím co za havěť ještě. Ty mraky mě pobavily.

karl*
hodnocení

0x

To se jedná o vtip a nebo špatně chápu slovní spojení "bouřkové mraky"?

hodnocení

0x

To jsem si oddechl! Takže asijských útočných sršňů se nemusíme bát, protože schengenská hranice je sama zarazí*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]