Zajímalo by mne kvůli předmětu z fyziky v 6tř.,kde rozebíráme látku bouřky, jestli je možné, že bouřkové mraky můžou se volně dostat mimo schengen prostor,který je přísně střežený vnější hranicí? Co se stane, když by nelegálně bouřka překročila schengen prostor?
A kdo tě ve škole učí,že vnější hranice je přísně střežena_
lucinka*
Poslouchala jsem v televizi reportáž s panem Babišem, který řekl, že je třeba přísně hlídat vnější hranice schengenu, aby nic co se pohybuje nemohlo proklouznout.Mraky se pohybují fyzikálně.
Dobrý den, bouřka je fyzikální jev, který nemusí respektovat pozemské hranice států (a také je legálně nerespektuje). Ovšem, líbí se mně, že přemýšlíte i nad takovou záležitostí. Zdravím!
Vaše otázka mi připomenula havárii atomové elektrárny Černobyl. V Polsku děti a někteří dospělí dostávali jodové tablety, ale škodliviny respektovaly hranice a k nám už nedorazilo nic. Pravili představitelé vlády v roce 1986, když jsme se to dozvěděli v prvomájovém průvodu.
Ten Pánbíček nahoře, co pase svoje obváčky, by měl pořádně dělat svoji práci. Zapráskat bičem a bouřkové mváčky sehnat pěkně nad Evropu, aby nám pokropily. Vody je málo a já mám sudy suché.
lucinka*
Mraky můžou přejít schengen prostor a např. neznámé letadlo bez povolení asi ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.