Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trollové - co tu s nimi děláte?

Od: repak* odpovědí: 9 změna:

Mám dotaz na místní dlouhodobé GURUy (sám sem chodím pár týdnú): jak se tu chováte a co děláte s trolly kteří se sáhodlouhými "zasvěcenými" odpověďmi vyjadřují ke všemu? Jeden se tu nedávno odjevil.

Sám taky občas někam napíšu OT nebo rýpnu, ale co je moc to je moc. Chudák tazatel který má hledat kvalifikovanou odpověď v záplavě nesmyslů.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

efi
hodnocení

0x

Ach jo, tys tady chyběl, fakt. *plac* Za sebe mohu říci, že je mi příjemnější někdo, kdo se snaží pomoci než někdo, kdo na každého agresivně útočí a dělá z každého debila, přejmenuj se z repaka na rejpaka.

repak*
hodnocení

Vnitřní poštou odpovědět nejde tak musím tady: ukažte mi ty moje agresivní útoky. Udělal jsem si tu asi 2x srandu a jediný mě nas... fidonet když chudinku agi blbnul aniž by si pořádně přečetl její otázku a celou diskusi. Jeho příspěvky pro klara1976 a k antikoncepci jsou taky perly. Já v těch diskusích píšu leda z vlastní zkušenosti nebo co vím ze své odborné praxe.

fidonet*

Paj Rejpak , začal nenavidět lidi, kteří mají jiný názor než on. Navíc, pokud má sám pocit, že věcem rozumi nejvíc na světě a není nikdo kdo by směl mít názor jiný.

Tady je třeba jak tříská a mlátí do názoru jiných, aniž by si vůbec ověřil, zda to tak je. Umí se jen obouvat do opačných názorů, a začal otravovat i na Vnitřní poště a obtěžovat.

poradte.cz/...

I kdybych měl sebevíc špatný názor, jsou jeho připomínky, projevovaným způsobem krajně "nevhodné"

Omlouvám se za svuj otevřený názor. Chtěl jsme se zdržet, ale psát tady , že ho moje příspěvky ser..ou je myslím nevhodné

doplněno 08.02.10 09:53:

prominte, ten odkaz je špatný, plati tenhle : poradte.cz/...

dobře se osvědčila vlastnost "být nad věcí" ;)

fidonet*

Já vím, dva dny jsem to držel, ale nevhodné připomínky, v diskuzích samých, to ve mě strhly :) promińte

hodnocení

0x

Snažíme se to pokud možno eliminovat. Myslím, že toto forum je na dosti vysoké úrovni a občasný "úlet" v odpovědi mimo téma jeho kvalitu nesníží. Nejsme encyklopedie.

Co konkrétního máš na mysli?

hodnocení

0x

většinou je opatrně vyštípeme až je to přestane bavit, ale už dlouho si na nic podobného nevzpomínám. Snažíme se neztratit kontrolu, ale ne za každou cenu :)

lidka*
hodnocení

0x

Pánové, pánové, podejte si virtuálně ruce a věnujte se raději otázkám. *placni* Někdy člověk na otázku - třeba i tím, že není přesně a úplně položena - nereaguje úplně správně. Ale jsme zde tak dobrá parta, že jsme schopni se vzájemně doplnit a klidně a v pohodě upřesnit a třeba i vyvrátit chybnou odpověď. *stop* Nikdo není neomylný. Ve většině případů se k dobré odpovědi společně dopracujeme. *klik* Moc vás prosím, nechtějte vzájemným shazováním se odradit tazatele. Určitě máte oba co nabídnout. Sice jsem se kdysi zařekla, že na podobné spory nebudu reagovat, protože se to už někdy obrátilo nakonec proti mně. Tak doufám, že si zase nenaběhnu. *hej* Hezký den a víc vzájemného respektu!

fidonet*

Rovněž se připojuji. jsem omylný jako každý. Čerpam ze zkušeností, a i ty mohou být chybné. Většinou však ne. Občas někam dám názor , ne radu, tak jako většina. A že se rozepisuji na víc řádku, je tím, že to raději napíšu polopatisticky, něž aby to nebylo jasné

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]