Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám osobu

Od: robin* odpovědí: 6 změna:
Včera dne 1.4.2018 se stala autonehoda a byly zde zraněny 2 osoby.
Místo konání - Hradec Králové ,Stěžery ,Vlčkova.
Byl zde - Chlap (Martin) věk okolo 21 let a Holka (Hana) věk 16 a potřeboval bych vědět informace okolo té dané dívky je mi jí neskutečně líto a chtěl bych jí navštěvovat v Nemocnici ,ale bohužel nevím kde a informace od Záchranky / Policie / Nemocnice se nedozvím...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nic ve zlém - ale jste si jistý, že by slečna o vaše návštěvy stála? Pokud tedy nejste viník a nechcete projevit účinnou lítost.

robin*
hodnocení

Myslím si ,že by o to určitě stála... byl jsem s ní celou dobu co se trápila.
A to co bych ji chtěl říct nebo věci podobné je moje věc...
Mám k této události citový vztah ,který mi dnes nedal spát..

lucie*
hodnocení

2x

...co zkusit fb,u tak mladých lidí to nebude problém,určitě je někdo zná a bude sdílet...

robin*
hodnocení

Koukal jsem se 3x pečlivě a danou dívku si vizuálně pamatuju ,takže bych ji poznal... bohužel na fb jsou staré fotky nebo jak je to u nás mladých (vsechno možné) nemohu zapomenout jak vypadala... a ani bych nechtěl ,buď je moje srdce odhodlane si tuto vzpomínku nechat nebo já nevím...
Ale hledat nepřestanu.
Blbé je ,že mi nikdo neřekne ani jméno rodičů / kontakt ,abych si s nimi o tom promluvil...

hodnocení

2x

Co se treba proste zeptat odtahovky?

robin*
hodnocení

Na co bych se měl přibližně zeptat?
Na jméno vlastníka auta?
Ale díky za tip.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]