Nejste přihlášen/a.
U nás už jsou všude na třešních malé plody, milenci to letos budou mít těžké. ![]()
A jestli ten šeřík nezabere, tak jak vlastně to usychání bude probíhat? To uschne ten šeřík nebo já? ![]()
Ajo, Opičími horami jsem myslela Vysočinu. Od dětství tento trochu výsměšný, ale zároveň laskavý název pro náš kraj slýchám. Od místních, ale nejvíce od Brňáků. A shodou okolností právě teď čtu detektivku situovanou do našeho kraje - do Opičích hor.
Trochu jsem teď hledala, jak to vlastně s Opičími horami je. Zřejmě se tak říká mnoha krajům s nevysokými kopci a kopečky.
Dobrý den, ano, i u nás to měli milenci letos těžké. Třešeň v květu už najít nelze a tak pobíhali nešťastní po ulicích a propadali panice
. Naštěstí stačí libovolný kvetoucí strom a uschnutí je zažehnáno. Ovšem, je fakt, že jistotu dává jen ta třešeň (ostatní kvetoucí stromy jsou bez záruky). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.