Nejste přihlášen/a.
Dostal jsem darem za službu dvě lahve kanadské whisky Seagrams (pětiletá, ale z r. 1977). Jednu jsem otevřel a plný úžasu nad její chutí ji vypil. Ale jako lakomého penzistu mne napadlo, zdali by se druhá nedala zpeněžit, neboť jse se někde dočetl, že stará whiska je ceněna. Byla výtečná, ale moje chuť mi říká, že stejně nejlepší na světě je moravská domácí slivovice. Poradí mi někdo, co s tím? Vypít nebo prodat? Ale komu? Díky za snahu poradit
Whisky už v láhvi nezraje,takže více jak pětiletou z ní neuděláte
"...Poté co je whisky v láhvi, je proces výroby ukončen a je potřeba upozornit, že whisky již v láhvi nezraje, pokud tedy nepoužíváte dřevěné nádoby. Takže pokud máte doma odloženou 12-ti letou whisky a snažíte se z ní udělat 18-ti letou, asi se chuť whisky nezmění, pouze budete muset omést prach z láhve."...,ale je hodně lidí co alkohol sbírá ,v rodině mám dvatakže jí můžete nabídnout k prodeji,pokud je z roku 1977,určitě po ní někdo skočí.Na jakém webu jí prodat a kolik si jí nacenit Vám bohužel neporadím...našla jsem je v nabídce Sbazaru i Bazoše,tak třeba i tam jí můžete nabídnout.
risanek-jste milý...třeba můj bratr je "blázen"čtvrtku bytu zabírají police udělané na míru pro whisky.Sbírá je už několik let a není mu líto ani peněz co to stojí.Myslím,že ještě není ve fázi,že by od někoho objednával(hodně cestuje-dovolené,takže nakupuje různě).My jako rodina jen otáčíme oči,protože nám přijde uvalené,cpát peníze do něčeho co bude navěky v regálu a druhý bratr je taky rád kupuje,ale on je konzumuje.
říká,že život se má užívat a občas si dopřát něco dobrého a né se na to koukat.Tak třeba jí neprodáte a posedíte s přátely kteří tohle pití ocení.
P.S.: ...ale v rodině se to držímatka sbírá flašky,které se jí líbí a jsou taky dražší.Proč to nevím,nikdo to nepije,taky to má jen vystavené a bratranec je klasický pivní plechovkář,má největší sbírku v ČR.Plechovky jsou sice prázdné,ale některé stojí jako ta whisky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.