Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seriál Štiky

Od: aja1946® odpovědí: 38 změna:

Ne že bych se na něj dívala, už jen proto, že Štikovou, resp. obě nemohu ani cítit. Ale nepochopila jsem, zda se jedná o seriál či to je přímo o nich. Každopádně to z mého hlediska ukazuje na další úpadek kultury této společnosti, když nám ukazují tuto rodinu, za kterou stojí spousta skandálů.

38 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Nedívám se, ale před ukázkami se občas uniknout nedalo. Stačilo... Na csfd jsem hledala, jaký je ohlas. Můžete si počíst:

csfd.cz/...

V diskuzi k superdílu je zajímavý a velmi výstižný názor: Je otázka, kdo je větší idiot. Jestli autoři, aktéři nebo diváci.

hodnocení

4x

Divím se, že se na to někdo může koukat. Zajímalo by mě, co na to Rada pro rozhlasové a TV vysílání?

lidus*
hodnocení

4x

Hodně se o tom mluví a tak jsem jeden díl zkoukla. Větší humus jsem snad ještě neviděla. Žasnu co všechno jsou lidi ochotni udělat pro peníze a zviditelnění se.

hodnocení

4x

Nemohu odolat :-D

Seriál Štiky

Kde jste našla tu fotku? Je zajímavá.:-D Snad jste to speciálně nevytvořila k tomuto tématu a nevyfotila.;)

Že bych si ho dala na plochu jako tapetu?:)

Nene, chodila po netu před nějakou dobou. *smich*

hodnocení

3x

Po chviličkách jsem se dívala, ale dlouho jsem nevydržela. Přijde mi to jako Výměna manželek, Prostřeno, Nebezpečné vztahy a Soudce nebo Soudkyně, bulvár, namixováno a přidáno na tvrdosti, sprostotě, bezohlednosti. *zed* Ale proč se divíme? Lidé to chtějí, tak to televize dá. :(

hodnocení

to co jmenujete, do se ještě obas dá i vidět.

lucie*
hodnocení

3x

Já to večer viděla a nestačila jsem se divit*ee*to je fakt konec zdravé mentality.

Dříve jsem nepobrala více věcí,ale co mám děti a jsem na "dovolené"*houpy*tak jsem vzala na milost Ordinaci v růžové zahradě a dokonce mě to i baví,což jsem překvapila sama sebe.Jasně jsou kvalitní věci na které se vyplatí koukat,ale když vařím,uklízím,koukám do pc...tak chci mít něco puštěné a občas otočit hlavu.Dobrý dokument se musí sledovat,stějně tak dobrý film,takže ty si nechávám na jindy.Stejně tak večer kukám do pc a běžely v tv Štiky...pevně doufám,že už to nezahlídnu*smich*bojím se,že by mi to mohlo narušit psychiku a pošlapat sebevědomí,že jsem tak hluboko klesla*smich*

lucie*

dvd99- na obranu tazatelky,Čt taky nemá čím překvapit ani ohromit a né každý si na netu potřebuje "honit triko"a kasat se,jak sleduje pouze Zoom,Discavery apod.Kouknout občas na něco bulvárního,neznamená zaostalost,ale třeba zvědavost-kouknout co nového nám tv manažeři podstrkují,co si o nás myslí.Chytrý člověk se zamyslí a nechápe(a třeba pisne se,protože nevěřil svým očím co viděl) hloupější člověk o tom bude dřistat s kamarádkou u kafe a bude to žrát vážně.

@lucie - triko si nepotřebuji honit na netu a sledovat se dá mnoho jiných a zajímavých pořadů. Tyto televizní stoky (Prima a Nova) potřebují diváky, tak vymýšlejí, nebo kopírují pořady, o kterých si myslí, že jim zvedne sledovanost. Ale normální člověk nechápe, co jsou schopní vyplodit? Štěstí je, že si to financují sami, na rozdíl od Čt, která také pomalu míří k těmto stokám. Chytrý člověk má jiné aktivity, než zapínat tv.;)
lucie*

...nemyslela jsem přímo Vás,ale hodně lidí se v diskuzích kasá,jak tv vůbec nemají nebo sledují jen intelektuání vysílání.

Ano,taky si myslím,že jsou lepší věci jak sledovat tv,ale jak jsem uvedla,co mám děti,jsem více v kuchyni a stále poslouchat hudbu mě nebaví.Proto i ty seriály jsem vzala na milost a jedním očkem koukám a poslouchám,uchem tam,druhým ven.Nic víc v tom nehledám.A stejně tak plno lidí je nuceno trávit více času doma,třeba kvůli zdraví ,proto projedou vše,co jim tv nabízí a potom nestačí žasnout.

culdabulda1*
hodnocení

3x

čekala jsem, kdy se tady podobný příspěvek objeví, protože něco tak blbého se jen tak nevidí. Zajímalo by mne, kolik jim to "hodí" , protože to musí být pořádný balík, aby jim to stálo za takové ztrapňování sebe sama.

No ale, možná je to ten společenský a kulturní pokrok, který my - zabedněnci a nevzdělanci z venkova nechápeme - ale těžko s tím asi něco uděláme...

hodnocení

3x

No, vidíte... Kvalitní pořad takovou diskusi nevyvolá! Je to úpadek, ale jak zde kdosi naznačil, je důležité proč na to kdo kouká. Přiznám se, že koukám, protože je to pro mne něco, co jsem dosud nepoznala, to, jakým způsobem někteří lidé jsou schopni žít, jak se chovat, jaké mít vztahy, priority. To je prostě psychohoror, snad z reálu, až na některé vykonstruované situace, aby to bylo zajímavější. Netušila jsem, že průměrně inteligentní lidi tohle mohou žít. Přemýšlím u toho nad tím, jak taková matka ovlivní své potomky, jaký je muž slaboch a neváží si sám sebe, když v takovém vztahu setrvává, jak to ovlivňuje rodinu Ornely, její děti atd. Zdá se mi, že Ornela si příklad z matky nebere, ta druhá možná je matce blíž. Jaká bude ve věku matky? Je to pro mne nový poznatek a těm se nebráním, chci to taky poznat, aby byl můj pohled na svět ucelený. I to do něho patří a neměli bychom před tím zavírat oči. Neznamená to však, že se budu dívat na všechny díly, nebo pokračování. Taky je to určitý druh poznání. Stačí, když si to v sobě zařadím jako životní realitu, jako poznatek, že i takoví lidé mezi námi žijí své truchlivé životy. Je to hodně smutné.

man*
Spravný a výstizný názor- je to hlavne trapne a smutne, kazdý inteligent to musi citit stejne, ale to byl asi ucel, takze je to dobre zahrane a pravidelná sledovnost v % ukaze, jakou sortu diváku u nás máme :)

hodnocení

2x

Že ztrácíte čas takovými nesmysly, jsou zajímavější pořady, než nějaký bulvár.

hodnocení

Asi jste to nepochopil, neztrácím tím čas, viděla jsem jen upoutávky a zhrozila se, co tv dokáže natočit.

Pochopil jsem to, sama píšete, že se nedíváte, ale Prima se vyrovnává Nově, chce se stát také špičkou v televizní stoce a jak je vidět, tak se jí to velmi dobře daří! Že tím odpuzuje diváky, to ji vůbec nezajímá, hlavně když "koláče" sledovanosti stoupají!*haha* Konzumovat tento a další pořady, to je jedině pro Chocholouška!

hodnocení

2x

A já si pořád ,,lámala,,hlavu kde na ty ,,zábavné,,pořady TV Prima chodí a babkazov nám fotečkou krásně ukázala kde berou inspiraci! :--)) Díky!

nox®
02.06.18 12:19
hodnocení

2x

hodnocení

1x

Dívám se jen na publicistické pořady a nechápu proč se lidi dívají na seriály tohoto druhu. Je to ztráta času. Co se z toho dozvíte? Nic. Protože jsou to všechno vymyšlený kraviny.

hodnocení

1x

Zatím jsem to ještě neviděla, jenom ty upoutávky v televizi. jelikožnečtu bulvár, tak jsem ani nevěděla kdo je ta ženská, ale vzpomněla jsem si, že také hrála hlavní roli v tom pořadu "Tchýně". To jsem bohužel také nikdy neviděla, asi to dávali v čase, kdy jsem preferovala koukat na něco jiného. Navíc nemám tyhle "reality show" ráda. Žádné. Asi před 25 lety tohle začalo také ve Francii a oni nám, divákům neřekli, že to je celé jenom komedie a že to hrají ochotníci. To bylo tenkrát o lidech, kteří měli nějaké domácí problémy, něco na způsob dnešních "nebezpečných vztahů". Jenomže tenkrát to byla opravdu novinka, nic takového nebylo ještě v televizi běžné a tak na to všichni Francouzi také čuměli a divili se, jak je něco takového možné. Ale co bylo důležité, my jsme tomu tenkrát věřili! No a pak to prasklo a začalo se psát, že to nejsou skutečné příběhy, že to jsou smyšlené příběhy a že je to celé hrané ochotníkama. A byl z toho dost velký skandál, protože se lidé strašně nas..li, že si z nich ta televize dělá vlastně srandu a že je má za pitomce. A rázem byl konec, protože už se na to nikdo nedíval a oni s tím museli přestat. Pak se sice vyrojily další podobné pořady, ale to už se vědělo, že to jde z Ameriky a že je to fake. Takže se na to dívá určitý druh populace, které tohle nevadí. A já se tenkrát také strašně urazila, protože jsem si připadala jako blbec, který se nechal nachytat. A od té doby tohle nemám ráda. Takové pořady přece nemohou člověku vůbec nic dát. Vždyť je to o ničem. Je to všechno vymyšlené a ještě ke všemu je to stále stejné. Ale jelikož o tom zde mluvíte, tak se kouknu kdy to dávají a podívám se. ;) Ta paní Štiková, bude asi "silné kafe".

Tak jsem se přemohla podívala se na jeden díl. Koukala jsem až do konce. Ale už si vůbec nepamatuji o co tam šlo, ono tam vlastně asi nejde nikdy o nic. Prostě se ti lidé mezi sebou hádají a řeší naprosté hovadiny. Tak jestli tohle někoho baví a čumí na to, tak to budou lidé na úrovni těch, kteří dobrovolně nasednou do autobusu a jedou na nějaký výlet s vědomím, že nakonec budou nahnáni někam do sálu, kde je banda zlodějů sprostě okrade. Prostě lidé rozumu mdlého, nebo už opotřebovaného věkem.

iz*
hodnocení

0x

Před "pár" lety se mi rozbila televize a já jsem usoudila, že další pořizovat nebudu. Když teď někde narazím na podobné diskuze, myslím, že jsem neprohloupila → podle diskuzí to vypadá, že už se nedá dívat na nic.

culdabulda1*

ivzez

- no, furt je v té televizi i plno kvalitních a zajímavých dokumentů a cestopisů, nebo i kvalitní klasika (hlavně ČT 2 ) - takže pořídit si televizi tak úplně k zahození není. Já osobně ji potřebuju jako zvukovou kulisu, rádio mi k tomuto účelu - nevím proč - nevyhovuje.

lucie*

Culda...mě taky to radio neuspokojí,asi je to tím,že je tam více reklam a zbytečných keců jak v tv.Občas to zkouším v autě,ale raději přejdu stejně na cd.

iz*

Mně rádio vyhovuje, střídám Classic Praha, Vltavu a Country rádio, občas (zřídka) jinou stanici. Na zprávy mi stačí internet.

Ivzez, mám to stejně. Stačí mi internet a rádio; televizi k životu nepotřebuju (dost mi vadí i neustálé reklamy).

lucie*
hodnocení

0x

Jinak nevím co se divíme,vzpomeňte na Show Jerryho Sringera,Oprah show,Horst s teleshopingem,telenovely a to Dalas byl celkem intelektuální oproti Esmeraldě,Milagros apod...jsou věci na které miliony lidí koukalo,nechápu to*ee*a mělo to ohromný úspěch a zkoušeli to i u nás a budou to zkoušet dál.Ovšem myslím,že jako národ jsem moc nepodlehli,téhle pokleslé zábavě,takže když už něco takového občas zkoukneme(třeba při vaření)tak se nemusíme stydět:-D

man*
hodnocení

0x
Kolik to hodi - no hodne! Jinak by se k tomu nepropujcili, oni jsou Štikovci docela chytri az na neomalenost matky- vudči osoby -to maji v hlave v poho, ale ta jejich mutr je rodinne psycho a splachovaci prokleti,tak ji z lásky toleruji jeji originalni scenár a napomahaji rejzovat prachy, dokud to pujde a hodne lidi se bude nadšene koukat,protoze je to podobne jako u nich doma. Ale kdovi, jestli to Monika taky kvuli stejným divákum nemarkýruje, je prece "zkušená".

len*
hodnocení

0x

Na seriál Štiky bych se nebyl ochoten dívat ani za peníze. O jeho úrovni, kulturní a informační hodnotě mě ujistil už "reklamní"plakát na nádraží... Něco jako Telebubbies pro věkovou kategorii 15-70. Je to memento doby...

Pokud si chcete pošmáknout na novém seriálu, tak doporučuju tohle :

vimeo.com/...

vimeo.com/...

vimeo.com/...

vimeo.com/...

vimeo.com/...

vimeo.com/...

vimeo.com/...

vimeo.com/...

hodnocení

0x

Ještě jsem neviděl ani kousek a ani neuvidím. Jen z toho, co je na netu (stačí mi titulky) a v ukázkách v TV, kterým se víceméně nedá uniknout, je mi jasné, že je to zatím nejhorší paskvil, který jakákoli TV v ČR zatím stvořila. Jen se divím, že Pepa (Kokta) nechytil manželku (Ornelu) za křídlo a neodtáhl ji tak odtud. Ale jak už tu bylo řečeno: Vše je především o penězích*smich*

hodnocení

Kdy už přestanou ukazovat reklamu na ten debilní seriál a teď dokonce ukazují, jak ta kráva mlátí to nádherné štěně labradora.

hodnocení

0x

Nekoukám na to,ale z ukázek se mi zdálo,že snad Ornela je tam z nich ještě snad normální a teď se jen divím,že se takového ,,hnoje,,taky účastní,hold pro peníze by si asi nechala nas...t na hlavu,je to smutné že ani kvůli synovi nemá rozum.

karel212
hodnocení

0x

Taky jsem tomu dal jednu šanci a podíval se na první díl a musím říct, že už raději nikdy víc.. Snad se na to lidi přestanou postupně dívat, ale dočetl jsem se, že se na každý díl dívá údajne kolem 200 000 lidí, což je teda opravdu smutné *stop* A co hůř, údajně to těmto povedeným rodinkám přineslo miliony, a tak Prima plánuje také druhou řadu, což jsem se dočetl tady: betarena.cz/... , kde to teda mj. redaktor docela vtipně shrnul *smich* Budu jen doufat, že to není pravda *bum*

tornado*

Snad těch 200.000 lidí to bude mít stejně jen jako kouknout na zkoušku a nikdy více :) tohle přece nemůže nikdo myslet vážně, že se to bude vysílat *nevi*

hodnocení

0x

Možná bych se na ten seriál díval, kdyby se to jmenovalo Šunky a bylo by to o kulinářských pochoutkách a kvalitním jídle.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]