Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jméno herečky

Od: jirka19* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den , jak se jmenuje přítelkyne jakuba mázla z ordinace pravý jménem. Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

technikjirik*
hodnocení

0x

Já to nevím protože ten seriál nesleduju, ale pokud bych to chtěl zjistit pak bych si přečetl titulky. Prý jsou jednotlivé díli i na serveru tv nova, ale to nevím jistě

celp*
hodnocení

0x

Petra Arnautová. ordinace.nova.cz/...

kytka*

myslím,že se jmenuje Michaela Doubravová.

papene*

Celp má pravdu.:)

My vám přinášíme takový malý sestřih z natáčení těchto dvou herců - Ládi Ondřeje a Petry Arnautové coby jeho milenky a zároveň učitelky Evy Vernerové, kterou stále nenechává na pokoji její žárlivý manžel. A polibky se v této reportáži rozhodně nešetřilo!

archiv.nova.cz/...

kytka*

Tak to já se dívala ještě když měl Katku*smich*, tak se omlouvám, na telku nějak nekoukám. Jen co jsem četla v časopise.Že má novou kost ,to jsem nevěděla*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]