Nejste přihlášen/a.
jak mám tablety mumia vyndat z platíčka? nedaří se mi to, maže se to a táhne.
Teda ten název mi připoměl Angeliku, tam byl přece také te alchymista, který potřeboval "mumio". Šikovná Angelika to nakonec sehnala u toho sultána. Ale tam to mělo nějaké divné účinky, protože on to zapálil a chytlo to velkým plamenem. Ale alchymista měl z flakonu "mumia" velikou radost.
Jinak jsem si přečetla co se o tom Mumiu píše dnes u nás a moc bych s nedivila, že se to táhne. Je to nějaká pryskyřice, lepkavá hmota připomínající dehet. Původ neznámý, neboť prý ti, kteří to v Asii "sbírají", naleziště tají. Ale když se to prodává ve velkém na internetu a určitě nejenom u nás, tak těm kecům prostě nevěřím. To teda nevím, jak mohou uspokojit tak obrovský trh, když to jsou nějaké výpotky z krápníků, které se údajně sbírají po kapičkách.
A všichni víme, jak dlouho se tvoří krápníky. Takže to je celé nějaký chemický sajrajt. Děti a ženy co kojí, to nesmějí užívat. Dokonce se to musí uchovávat mimo dosah dětí, podobně jako všechny chemikálie co používáme třeba k čištění odpadů. Nepolykala bych to ani náhodou. Netvrdím, že by to byl přímo nějaký jed, ale rozhodně to nebude nic prospěšného tělu, ale pouze těm, kdo vyrábí a prodávají za drahý peníz důvěřivcům.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.