Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Počet plodných výstřiků

Od: matej* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den chci se zeptat kolik má muž plodných výstřiku... jestli můžu stříkat jak chce a pokaždý budou plodný nebo jestli po čase plodnnost bude přestávat?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

1x

Pokud vím, plodnost hlavně závisí na kvalitě a pohyblivosti spermií.

Pokud si myslíte, že třeba častá masturbace snižuje počet spermií, a tím se snižuje možnost otěhotnění, neřekla bych. M.

hodnocení

0x

Když není muž impotentní, tak nezáleží na plodných výstřicích, ale jak píše výše, na pohyblivosti spermií. Do cca 25ti let, je muž asi nejvíce plodný a potom pomalinku ubývá množství pohyblivých spermií. Jak se říká, máme každý toho jeden kýbl a každý je s ním svým hospodářem!

eunuch

Já jsem měl kýble dva.Jeden jsem vystříkal a do druhého mě nějaká k...a kopla.Teď už jde ze mě jenom pára:)

hodnocení

0x
@dvd99 Impotence je neschopnost dosáhnout případně i udržet ztopoření dostatečné pro uspokojivý pohlavní styk. S plodností nemá mnoho společného.
Vhodnější by bylo použít výraz neplodný.
.
... Když (ne)ní muž impotentní, tak (ne)záleží na plodných výstřicích...
Když je impotentní, tak záleží? Nevhodná formulace...
.
@matej Plodný můžeš být při každém výstřiku, výronu semene. Třeba i při noční poluci.
Sperma ovšem musí obsahovat životaschopné spermie.
I když ho nezaseješ tam, kam od přírody patří, stále jsi plodný. Samozřejmě do určitého věku či času.
.
O plodnosti a mnohých detailech okolo si můžeš rozšířit informace třeba na futurebaby.estranky.cz/...
matej*
hodnocení

Takže muž nemá omezený počet plodných výstřiků? Všechny jsou plodné? Teda záleží na věku

hodnocení

0x

Plodnost závisí na kvalitě spermií a na kvalitě životosprávy i kvalitě životního prostředí. Při všech těch jedech co denně nadýcháme a zkonzumujeme je s údivem, že jsme ještě jako lidstvo nevymřely/i (y/i - obojetné).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]