Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem prodal auto. Ač nejsem měkota, při posledním bliknutí při odjezdu mi srdce poskočilo. Nebylo ničím zvláštní. Při uváze, že mého tatínka vezlo naposledy na pohotovost, moji ženu do porodnice, děti poprvé do školy, psa z "dětství" naposledy na veterinu. Si uvědomuji, že auta jsou víc než plechové bedny spíše tichým pozorovatelem našich příběhů. Doufám tedy, že s novým majitelem zažije spoustu nových příběhů a bude se k němu chovat slušně. Zajímalo by mě, máte k autu nějaký vztah? Přemýšleli jste někdy takto "sentimentálně" o takové věci jako je auto? Musím se přiznat, že se mi nikdy nic neprodává lehce.
@axus - Auta zadne pribehy nezazivaji. Vzdyt je to jenom stroj smontovany v tovarne.
To byste se divil, jak takový "stroj" (a nejen auto) reaguje na laskavé zacházení, občasné popovídání a vůbec "lidský přístup". Někdy namísto opravy stačí dobré slovo
Přesně tak, já tvrdím že i technika má "duši". Mohl bych uvést mnoho příkladů kdy dokáže dělat naschvály, nebo naopak oplatit dobrou bezporuchovou službou, když má k ní člověk patřičný vztah
Jo beru auto se sentimentem a asi i zbytek rodinynáš starý Wartburg měl i jméno a zážitky s ním jsem měla místo pohádek na dobrou noc.Mamka mi povídala příběhy,kde jsme byli,co jsme s ním prožili...ovšem kdysi to byli opravdu členové rodiny,čekačka na auto,domácí opravy,improvizace při opravách na cestách,výkony co předváděly...to už se zapíše do rodinné historie.
Ted jsem si vybrala rodinný vůz a chlap souhlasil.Já jej miluju,vzhledově i jízdně a i když nás stál hodně peněz(tedy za opravy)vždycky se do auta těším,užívám si to.Když jsem měla pujčené od tchýně a rodičů,rozhodně mě žádný pocit nehřál.
Auta zadne pribehy nezazivaji. Vzdyt je to jenom stroj smontovany v tovarne. O co se to lysi od treba mixeru nebo televize?
Auta a motorky mam rad, nektere jsou i srdecni zalezitosti - z pohledu techniky, parametru, unikatnosti, ale abych kvuli nim byl sentimentalni...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.