Zdravim. Znamy v autobuse dnes slysel mluvit nejaky par, ktery se bavil o obchode nekde na konecne nejake metra, ze pry je tam obchod kde se prodava vse mozne s velkyma slevama. Figl je v tom, ze tam svazeji veskere zbozi, ktere je treba trochu skrable apodobne. Nevite nekdo kde to je? Diky
Není to sice na konečné, ale levně se nakoupí třeba u Balabenky www.vyplatise.cz , kde mají potraviny, drogerii a též kousek od metra v Kobylisích www.levnepotravin/... s potravinami, drogerií, výrobky pro domácnost a drobným oblečením.
Diky, ale bavili se o necem jinem . Pry tam jsou mobily, kuchynske linky a podobne veci. Bude to asi vetsich rozmeru takze musi byt nekde na konci mesta Zkousim hledat v google a nic
Jestli jste Pražák,tak tam máte tři linky metra,to je šest konečných,za den a půl bych to musel dokázat objet a projít kolem dokola plus je možno se přímo na té konečné někoho zeptat Není to sice odpověď jakou si přejete ale pokud Vám Google nic nenabidne,je to taky řešení.
I já jsem o tom slyšela a mám takový dojem, že to bylo dokonce v televizi ve zprávách, ale asi to ještě není otevřené. A má to být nějaké obrovské centrum, kde bude úplně všechno a za výprodejní ceny. Buďto rozbalené, nebo více či méně poškozené a tak podobně a od toho se bude odvíjet cena. Takže prý se tam bude moci nakoupit za velmi slušné ceny všechno možné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.