Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obchod v Praze

Od: gubaxan® odpovědí: 8 změna:
Zdravim.
Znamy v autobuse dnes slysel mluvit nejaky par, ktery se bavil o obchode nekde na konecne nejake metra, ze pry je tam obchod kde se prodava vse mozne s velkyma slevama.
Figl je v tom, ze tam svazeji veskere zbozi, ktere je treba trochu skrable apodobne.
Nevite nekdo kde to je?
Diky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

0x

Není to sice na konečné, ale levně se nakoupí třeba u Balabenky www.vyplatise.cz , kde mají potraviny, drogerii a též kousek od metra v Kobylisích www.levnepotravin/... s potravinami, drogerií, výrobky pro domácnost a drobným oblečením.

hodnocení

Diky, ale bavili se o necem jinem .
Pry tam jsou mobily, kuchynske linky a podobne veci. Bude to asi vetsich rozmeru takze musi byt nekde na konci mesta :)
Zkousim hledat v google a nic
Jestli jste Pražák,tak tam máte tři linky metra,to je šest konečných,za den a půl bych to musel dokázat objet a projít kolem dokola plus je možno se přímo na té konečné někoho zeptat
Není to sice odpověď jakou si přejete ale pokud Vám Google nic nenabidne,je to taky řešení.

hodnocení

0x

I já jsem o tom slyšela a mám takový dojem, že to bylo dokonce v televizi ve zprávách, ale asi to ještě není otevřené. A má to být nějaké obrovské centrum, kde bude úplně všechno a za výprodejní ceny. Buďto rozbalené, nebo více či méně poškozené a tak podobně a od toho se bude odvíjet cena. Takže prý se tam bude moci nakoupit za velmi slušné ceny všechno možné.

hodnocení

No prave si myslim, ze uz je to otevrene.
Jen to ted najit :)

hodnocení

Nikdo nevite?

hodnocení

0x

Napadá mě akorát Zličín nebo Háje. Ostatní to totiž nejsou:-D.

44li
hodnocení

0x

Není to... Rozbaleno.cz ...na Praha 4?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]