Nejste přihlášen/a.
V úterý mi sundají sádru po 6 týdnech,jak bude probíhat rehabilitace? Mám na obou stranách fixaci šrouby.
měl jste někdo něco podobného? Jsem už starší 65letý.Tak na co se mám připravit?
Kotník šrouby-rehabilitace takový stroj co kotník pasivně rozcvičoval, cvičení-dělat píďalku (tak to fyzioterapeut nazýval) chodidlo na podlaze , krčit prstya polézat nohou po zemi (dost náročné).
Femur osteosintézní dlaha, šrouby- rehabilitace-v leže na posteli zas stroj co ohýbal nohu v koleni a zvedal, učení chůze o berlích (já měla hned francky, na podpažkách jsem to nezvládala ale je to prý lepší), gymnastická guma zachycená za chodidlo a rukama jsem nohu zvedala kam až to šlo.
U obou masáže a vodoléčba.
Zlomený krček-vzhledem k tomu, že jsem zešroubovaná tak rovnou umělá kyčel, chůze o berlích, cvičení na posteli, přetáčení na břicho a zpět.
Všude je to trochu jinak, lékař vás nasměruje a fyzioterapeut ví (měl by vědět) co si může dovolit aby vás nepoškodil.
Až to rozcvičíte a budete si myslet, hurá mám vyhráno, příjde vyndání šroubů a zase rehabka ale to už je brnkačka.
Možné je, že u vás bude vše jinak, já jsem rarita a už před úrazem jsem se plazila o berlích mám RS při umělém kloubu už jsem byla na vozíku le i přesto jsem musela dělat pár kroků v chodítku a o berlích.
Držte se. L
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.