Nejste přihlášen/a.
Hezký den všem, dávno už jsem nikde nebyla na rekreaci, roky jsme se starali o nemocné rodiče. Nyní mám jet první týden v červenci do Itálie, autobusem, je to s plnou penzí. Najednou nevím, co hodím do kufru mimo plavek a dlouhého trika pres plavky? Děkuji za praktické rady.
Z oblečení ještě něco na procházky městem. Jednoduché šaty nebo šortky a tričko, lépe dvě trička. Svetřík nebo lehkou bundu. Boty do vody a sandálky. Ručníků a osušek raději více, i kdyby byly na pokoji. Plážovou tašku.
Na hřeben, zubní kartáček, šampon, opalovací krémy jistě nezapomenete. Léky své plus náplast, něco proti bolesti, průjmu... Knihu, poznámkový bloček. Brýle dioptrické, sluneční. Asi 3 metry prádelní šňůry a pár kolíčků na prádlo, malé šitíčko.
Začněte si třeba už te´d psát seznam. Postupně vás budou napadat různé potřebné věci.
Hezkou (i když zatím vzdálenou ) dovolenou!
Tak děkuji, sepíšu to, vůbec mne nenapadly boty do vody, děkuji za přání, bude to určitě bezva, pořádá to ZŠ pro deti a jsem jako náhradník, jede i lékařka no, malé deti a staří lidé, není v tom velký rozdíl
, to už vyplývá i z toho mého dotazu.
Důležité je taky vědět jak je to s povlečením a ručníky. Někde jsou, jinde ne. Já si krom klasických věcí balím ještě nabíječky, náhradní baterie do přístrojů, MP3 na cestu, nebo čtečku knih, foťák a kameru a podobné věcičky. Většinou ale nejvíc potřebuju co zapomenu. Itálie je vyspělá země a co zapomenete, dá se tam koupit.
Zdravím, řešíme to samé. Určitě se vám bude hodit tento článek: etravel.cz/... Je tam vše pěkně sesumírované, takže tam každý najde to své a předejdete tomu, že byste si toho sbalili moc. Dovolenou si moc užijte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.