Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak doma změřit ph moče

Od: karlosdos* odpovědí: 9 změna:

Jsem doma s nechodící sádrou a pořád na mě jdou nějaké nemoci. beru už třetí antibiotika a mám kašel.Objednán na picní ambul už jsem,hned jak mi sundají sádru 24.4. V čera vzala manželka moč k paní doktorce- mám prý moc kyselo moč.

Tak mi manželka koupila test albu phan a to mi ukazuje negativní. Tak nevím,jsem blbej a neumím to změřit? Nebo je to negativní?

Poraďte mi někdo,kdo a jak si děláte doma test na ph moče.

Děkuji moc,,zblblej dúchodce Karel 65 let.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Neměřte si pH moči! K čemu Vám to bude? Pijte hodně čisté vody, občas si dejte urologický čaj. Omezte uzeniny, maso, a cukr a pH se Vám spraví! Jezte rozmanitou zeleninu, cereálie, klíčky, kyselé zelí, česnek, cibuli, kvasnice, banány, oleje ze semínek / len, sezam, dýně/, ovoce, jako samostatný chod.. Mléčné věci dočasně omezte, nechte si jenom kefír...Po antibiotikách by to chtělo očistu střeva, aby se obnovila střevní mikroflora. Tam je podstata imunity. Z lékárny bifidus a B komplex.

hodnocení

0x

Zkuste test jenom na měření pH - v kombinaci se stanovením bílkoviny to může dělat neplechu. Teprve pak (možná) zjistíte, kde je chyba - jestli je.

karlosdos*
hodnocení

no, manželka přinesla za 105 Kč., je to tubička v tom proužky z pvc kde jsou jenom dva čtverečky oranžový a žlutý a ty se vůbec barevně nemění -je to NEGATIVNÍ.

hodnocení

0x

Na měření pH se používá lakmusový papírek.

fram
hodnocení

0x

Možná byste měl mít doma něco jako toto (již zmiňované pH papírky). supergreens.cz/... Dostupné v lékárně či drogerii.

Neděje se (skoro) nic = ano, kyselá moč.

lekarna.cz/... To co máte je na kvalifikování / kvantifikování širšího složení moči. Ale i to je částečně na bázi lakmusového papírku, tuším. uzkost-deprese.webnode.cz/...

Neutralizace kyselin=odkyselení organismu

Jak může kyselý citron odkyselit organismus? Je to tak. Kyselý citron se díky vysokému obsahu zásadotvorných minerálních látek chová při trávení zásadotvorně. Zásadotvorné minerální látky jsou vápník, hořčík, sodík, draslík a železo.

Citron je sice kyselý, ale v organismu se chová zásadotvorně, tzn., že neutralizuje nadměrnou kyselost. Je tedy nesmírně důležitý při začínajících onemocněních, kdy pomáhá vyburcovat naši imunitu tím, že odkyselí organismus. Odkyselením organismu se zlepší činnost našich buněk, které jsou zodpovědné za obranyschopnost organismu. Kyseliny je ničí, zásaditá směs minerálních látek zesílí jejich účinky.

Závěrem doporučení: Investujte do citrónů, řádově v kilogramech, ty vám ve vaší situaci pomohou víc než testy.

karlosdos*
hodnocení

děkuji ,moc mi to pomohlo.

hodnocení

0x

Ph je důležité, pokukd není pH moči je v rozmezí 5,0–6,5, krajní hodnoty jsou 4,5–8,0. nad pak je překyselená a to není dobré pro zdraví. Balíček testovacích p,apírků stojí okolo 60 Kč a mají je ve zdravotnických potřebách,

rv*
hodnocení

0x

No na dávkování chemikálií do bazénu používám pH měřák podobný tomuto aliexpress.com/.... Baterie v tom vydrží roky a i to reaguje na to, když do bazénu něco nasypu. Asi to bude fungovat i na moč, ale nevím, jestli hodnota v moči nebude ovlivněna i něčím jiným, než pH, takže bych to spíš bral jako relativní měřidlo, jestli pH v čase stoupá, nebo klesá.

hodnocení

0x

Ráno na lačno, půl hodinky před snídají do teplé vody půl nebo celou kávovou lžičku jedlé sody. To je na odkyselení organizmu. Pak výše zmíněný citron, tř. pít vodu s citronem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]