Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké webové stránky?

Od: leri® odpovědí: 6 změna:

Jaké webové stránky navštěvujete? Kde hledáte rady (kromě poradte.cz)

a chodíte na diskuze?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Každý navštěvuje stránky podle svých potřeb a zájmů.
Co se líbí jednomu, je pro druhýho úplná ptákovina.
V životě jsem snad nebyl na stránkách nějakýho fotbalového klubu, ale na hokejových jsem vcelku pravidelně.
Obloukem se vyhýbám Seznamu, jen někdy použiji jejich mapy.
Dobrý web je třeba kosmonautix.cz a jsem velkým odpůrcem FB.
Takhle bych mohl pokračovat ještě dlouho.

hodnocení

0x

dost často heureku a zbozi, kde hledám nejlevnějšího prodejce, třeba léků nebo kosmetiky, jsou opravdu velké rozdíly a ráda se dívám na youtube na cestovatelská videa

iz*
hodnocení

0x

Jaké*) webové stránky navštěvujete? Zajímavé české i zahraniční (Rakousko, Německo, Švýcarsko). Většinou se zaměřením na historii, umění, legislativu a politiku.

Kde hledáte rady (kromě poradte.cz)? Nikde, rady téměř nehledám. a chodíte na diskuze? Ne.

*) Vycházím z použitého tázacího zájmena "Jaké"; přepokládám, že kdybyste se ptal/a na konkrétní stránky, použil/a byste jiné.

hodnocení

0x

Celkem dost navštěvuju sociální sítě (fb, twitter, instagram) a pak stránky o fotkách a focení (v poslední době jsem "objevil" třeba gurushots.com )

pt®
hodnocení

0x

Mám ráda stránky o bydlení, o designu, o vaření, o zvířátkách, takže "Pinterest, Modrá střecha, Mimibazar, Recepty" a tak podobně... "leri" a kam chodíte Vy?...

hodnocení

Já chodím na mimibazar.cz, rodina.cz, babinet.cz, emimino.cz.

Ráda chodím na stránky s diskuzemi (ale ne odborně zaměřenými) a na stránky, kde si lidi radí v různých situacích.

Samozřejmě seznam, novinky, centrum apod. - zprávy. Hodně si taky hledám různé recepty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]