Nejste přihlášen/a.
8x
Dobrý den, není to ještě minulost a prodává se to stále. Myslím, že to mělo i souvislost s WC mísou, která byla dříve s plochou pro umístění exkrementu a byl potřeba řádný vodní "švunk", aby to posunul do odpadu. U "kombiku" jde exkrement rovnou do odpadu (ani si ho neprohlédnete) a potom stačí menší tlak vody k jeho posunu dál do stoupačky. Zdravím!
My měli v práci tak "dobře" seřízené WC s horní nádržkou , že při zatažení za šňůru občas stříkala (naštěstí jen) voda až na dveře kabinky. Poučení jedinci "produkt" přiklopili a díky dostatečně dlouhé šňůře splachovali zpoza rohu
.
pb + amper - tomu se říká "zážitkové splachování"
. Vtipná byla i situace, kdy se "výtvor" k WC míse přilepil, proud vody s ním nepohnul a hned byla sprcha.
A za šňůrku se muselo tahat opatrně,aby se neutrhla.Jinak tenkrát byly kombíky velmi drahé (spíše nebyly vůbec), a tyto záchody byly snad to jediné,co se sehnalo.
2x
Dobrý den. My to splachování nahoře máme stále. Jen jsem před 4 lety měnil mísu a cca jednou za 8 let těsnění v té horní nádrži. Zrovna minulý týden to začlo protékat, tak jsem s tím trochu zarachtal a zatím to funguje. Myslím ale, že se schyluje ke koupi nového.
0x
Dříve byla jiná doba. Viděl(a) jste záchod jaký používaly před 200 lety třeba na zámku? Nedávno jsem jeden viděla a neměli ani dveře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.