Co pořád máte s těma kytkama? Při dnešních cenách růží by stačila 1 a raděj dobrá čokoláda. Klidně jich dejte náruč pokud na to máte. Manžel mi nosil kdysi dávno opravdu náruče růží jenže on znal zahradníka vládního skleníku v Praze, dnes stačí za 50,- kytka růží z Lídlu. K narozeninám to je tolik kytek, že je nemáte kam dát a do týdne je vyhodíte, škoda peněz.
Buď 18 nebo lichý počet. Někdo má ze sudého počtu strach a nechá do kytice uvázat jedno kvítko jiné barvy nebo i druhu. Je to fakt na vašem uvážení a na zvyklostem v rodině. Já jsem obecně pro nižší počet, například 3.
Květiny na narozeniny a další důležité události Počet růží k narozeninám je hodně diskutované téma. Stejně tak počet růží k výročí. Pokud obě události padnou na sudé číslo, nepanikařte. Pokud dbáte na společenské konvence, tak nemějte obavy, protože kytka k narozeninám může být v sudém počtu. Nezapomeňte, že kyticí chcete něco vyjádřit. A o to tady jde. Dává Vám smysl darovat k 20.narozeninám 19 nebo 21 růží?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.