Nejste přihlášen/a.
Zdravím ,chtěla bych se Vás zeptat jaké je Vše oblíbené číslo, barva a proč. Máte k tomu nějaký specifický důvod?
Např. můj přítel má oblíbené číslo devět ,od doby kdy byl v cizině a vyhrál tam v pokru nehoráznou sumu.
Já mám nejraději zelenou a modrou barvu. Nevím, proč tomu tak je, ale v dětství jsem byl spíš pro zelenou, čím víc ale stárnu, tím víc mám raději modrou. Oblíbené číslo mám 10 - taky od dětství (od první třídy) a taky nevím, proč tomu tak je. Řekl bych, že já žádné důvody nemám, prostě jsou mi nejvíce sympatické a nějak mě uklidňují.
A jaké oblíbené máte vy?
Miluji bílou barvu, např.barvu trička si vyberu vždy bílou, jsem na bílou "ujetá", ale proč? Proč mne tak fasciuje? No tak bohužel vám na to neodpovím, protože to nevím. Jen to, že mi připadá nejkrásnější a přitom to v podstatě barva není. A ještě ke všemu nemám žádné oblíbené číslo, asi jsem divná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.