Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké je vaše oblíbené číslo, barva a proč?

Od: hellfish® odpovědí: 11 změna:

Zdravím ,chtěla bych se Vás zeptat jaké je Vše oblíbené číslo, barva a proč. Máte k tomu nějaký specifický důvod?

Např. můj přítel má oblíbené číslo devět ,od doby kdy byl v cizině a vyhrál tam v pokru nehoráznou sumu.*pivo*

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Obrovské množství lidí má rádo to jedno číslo. (i když většinou jediné a někdy nic moc...)
Větší počet osob má rádo i to druhé, teda další.
V oblibě je i rychlovka.
Někdo se uspokojí s trojkou.
Dost lidí má v oblibě číslo 69
Tolik teda oblíbená čísla... Jo, a někteří poznají "číslovky" jako více, větší, ještě, přidej, nemám a pod.
Mnozí už z čísel poznají třeba jen velikost bot a číslo domu. A nejdůležitější číslo je datum, kdy pošťačka donese důchod. Na ta původní oblíbená už dávno zapomněli.
ben®

hejkal - a zároveň jste takto "přiznal barvu" .

tenspatny*
hodnocení

0x

Já mám nejraději zelenou a modrou barvu. Nevím, proč tomu tak je, ale v dětství jsem byl spíš pro zelenou, čím víc ale stárnu, tím víc mám raději modrou. Oblíbené číslo mám 10 - taky od dětství (od první třídy) a taky nevím, proč tomu tak je. Řekl bych, že já žádné důvody nemám, prostě jsou mi nejvíce sympatické a nějak mě uklidňují.

A jaké oblíbené máte vy?

hodnocení

0x

Líbí se mi dvojka a modrá barva. Proč, to nevím. Prostě je to tak:).

janm*
hodnocení

0x

Také zdravím

Nedá se říct že bych měl vysloveně "oblíbenou" barvu, líbí se mi ale např. fialová ale i modrá nebo šedá... Oblíbených čísel mám také víc je to 14, 21 a 23, čísla která mně často "provází" objevují se většinou pro mně v "pozitivních souvislostech" proč tomu tak je nevím...

72mona3*
hodnocení

0x

Než přiznám barvu, počkám si na tu vaši *frajer*

liska5
hodnocení

0x

Tyrkysová, fuchsiová, šeříková, .. a nejde říct proč. Prostě lahodí mému oku*smich*. Které určitě ne, tak žlutozelenou a béžovou. Číslo 22, to jsme měli s manželem, jako náš symbol. Jinak já mívala na dresu 8, tak to bylo číslo mého mládí. Poslední dobou je to 5, asi že jsem květnová a 50.ročník.

hodnocení

0x

Miluji bílou barvu, např.barvu trička si vyberu vždy bílou, jsem na bílou "ujetá", ale proč? Proč mne tak fasciuje? No tak bohužel vám na to neodpovím, protože to nevím. Jen to, že mi připadá nejkrásnější a přitom to v podstatě barva není. A ještě ke všemu nemám žádné oblíbené číslo, asi jsem divná.:-D

hodnocení

0x

hellfish, ale jaká je vaše oblíbená barva a proč. Jaké je vaše oblíbené číslo a proč? ;)

hodnocení

0x

Čísla neřeším, ale miluji všechy odstíny fialové.

hodnocení

0x

Mám ráda 3...třetího jsem se narodila, třetího jsem se dobře vdala, bydleli jsme v domě na ulici. č.3.

Barvy mám ráda podzimní.

Hezkou sobotu *tanec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]