Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názor na 24 letou holku ve videu

Od: charger® odpovědí: 4 změna:

Ahoj

Koukám na jednoho youtuber a přijela za ním jedna fanynka . Ve videu je očividně jasný , že ma nižší IQ ale jinak působí optimistickým dojmem a je hodná za svý peníze nakoupila plno věci pro bezdomovce - hodná je .

Zajímalo by mě v téhle minutě jak se snim tam začne bavit . jestli tohle vážně sousedi můžou udělat? když se sejde více lidi a dosvědčí něco proti ni , tak soud ji dá do toho detenčního ústavu .

video si puste od : 10:28 do : 12:15

zajímal by mě váš nazor na tuhle holku . co si o tom myslíte?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

To je naivní prostoduchá holčina, kterou může kdokoliv využít a zneužít. Ten chlap, co ji veze a doprovází, je mi krajně nepříjemnej.

hodnocení

Ale taky to muže byt pravda nu . Třeba si myslí ,že dela Babice dobře ale neděla. Ale je to takový zvláštní
liska5

Vaší reakci nerozumím.

hodnocení

Jakože pravda Tim myslím .že ty babice muže vázne nějak ubližovat a tykej mi xd

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]