Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nejlépe využit 1000 kč

Od: sultan54* odpovědí: 23 změna:
23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

7x

Dobrý den, koupit něco za 1000,- Kč a hned to prodat za 1500,- Kč - s tou získanou pětistovkou se potom mazlit . Zdravím!

Bene, sice mě předběhneš, když tě oboduji, ale tvá odpověď se mi líbí víc než moje! *palec*

ben®

ringo - díky. Já jsem hodnotil tu Vaši odpověď již včera - a to ani nejsme kamarádi, jak se tady občas v souvislosti s hodnocením někdo zmiňuje .

lucie*

...a proto jsem jsem ve vedlejší diskuzi psala,že by bylo fajn,vidět,kdo hodnotil odpověď.Už by jsme si to nemuseli psát a mě by třeba potěšilo,že jsem vidět...že jsem také benovi ohodnotila tuhle supr odpověď*palec**smich* ovšem admin má asi své "tajné"důvody.

ben®

lucie - i Vaši odpověď jsem včera ohodnotil. To už jen pro informaci a více se o tom nemusíme šířit .

Já bych k tomu hodnocení ale měla malou připomínku. Já třeba nechci vědět kdo mne ohodnotil, protože bych se pak cítila jaksi zavázaná a cítila morální povinnost, to tomu dotyčnému oplatit, ať by si to zasloužil nebo ne. A to by pak opravdu mohlo velmi snadno docházet k tomu kamarádíčkování, na které si zde někteří stěžují už teď a to to ani vlastně neví, kdo je kdy ohodnotil. A nebo by také mohlo dojít k tomu, že by se lidi mohli na sebe i naštvat, kdyby někoho ohodnotili a ten jim to nevrátil. A neříkejte že ne, tak je člověk bohužel založený. Kdybych se mýlila, pak by nevznikla pravidla jako "ruka ruku myje", nebo "já tobě, ty mně". Tudíž vědět kdo koho hodnotil, by zde velmi rychle udělalo mezi námi "zlou krev". Věřte mi. :)

lucie*

suzy-...tak byste prostě myší záměrně nenajela na "fajfku",tudíž by se seznam nerozbalil a vy byste nevěděla kdo to Vás hodnotil.;)a žila byste dál v nevědomosti,necítila byste se zavázaně.

Stejně tak ostatní uživatelé,kterým je to fuk,by se prostě nedívali,tudíž by na ně mohl být naštvaný kdo chce,nikomu by nic nedlužili,když to nečtou.

Aha, tak to jsem nevěděla, že by se muselo najet na tu fajfku, abych to věděla. Nojo, ale když nad tím přemýšlím, tak se zase ve mně probouzí ta jiná lidská vlastnost. Zvědavost! ;) A já se přiznám. Neodolala bych...*smich*

hodnocení

6x

Udělat si radost...

jofa*
hodnocení

5x

Koupit něco tomu, koho mám mám rád a kdo pro mne udělal v dosavadním životě nejvíc. Rodiče, sourozenci ... zbytek pro sebe a udělat si radost .

lucie*
hodnocení

2x

Když mi bylo do :

18-ti let-byly by to cigára,flaška Martini a ještě bysme zašli s kámoškou na jídlo

25-ti let-byly by to dobré sluchátka Koss,parfém nebo šperk(jsem na náramky)

30-ti let-určitě něco na sebe,sportovního nebo sportovní doplněk(guarana apod.),běhací boty(v akci:-D)

od 30-ti let(co mám děti)-dávám cokoli co je navíc na spořící účet*smich*smutné,ale je to tak.Kdybych je měla utratit,byly by to opět běhací boty nebo kosmetika...a Marlbora k tomu.Náramky,šperky mě přešly,na jídlo ,alkohol ,poslouchání hudby už není čas*smich*

Takže v každém věku to je jiné...prostě dle situace a pocitu.

P.S..charita mě nenapadla nikdy,ještě jsem si nepřipadala tak bohatá,abych měla navíc.

barbakan*
hodnocení

1x

Já bych tisícovku dal na Charitu. Co ty na to?

culdabulda1*
hodnocení

1x

pokud nevím - tak bych si ji zatím někam uspořila - nechápu, proč bych ji měla hned a okamžitě rozfofrovat za blbiny.

instalater*
hodnocení

1x

Pokud chcete opravdu dobře investovat, tak mne můžete pozvat na pivo. ...Snad ta tisícovka bude stačit

hodnocení

0x

Koupit si za ně to, po čem toužím.

hodnocení

0x

Dát si pořádně do nosu!*mnam*

hodnocení

0x

Pokud nevíš jak smysluplně využít 1.000,-Kč, závidím ti. Já jsem tento problém zatím neměl, neb nemám zbytečných 1.000,-Kč

hodnocení

0x

Já bych si pořídila něco "zážitkového", sice tisíc není moc, ale přece by se nechalo nekam se podívat, co mne hodne baví a zajímá. Co človek prožije, to mu nikdo nevezme a má na co vzpomínat, lepší než věc, máme tolik přecpané byty, stále jenom věci...takže nějaký výlet třeba.

lidus*
hodnocení

0x

Fakt čtu dobře 1000,-? Předevčírem jsem koupila vnučce tenisky za 980,- dnes na stánku druhé na litačku za 200,-. Radost obrovská a to mě moc těší.

hodnocení

0x

Tisícovka je strašně málo. Už tady čučím na tuhle otázku asi pět minut a pořád mne vůbec nic kloudného nenapadá. Nejlépe to vystihl Ben. Ale když něco koupím za tisícovku a prodám za 1 500, tak bych se už mohla mazlit s tisíci pěti sty korun. Protože kdyby ne, tak tím pádem zůstává otázka nezodpovězená. Když tazatel znovu získá tu tisícovku zpět, tak jak teda nejlépe využít zase tu znovu nabytou tisícovku? :-D Mazlit se bude s tou pětistovkou. To mi je jasné. ;)

hodnocení

0x

Já bych si koupila knihy, aspoň 2 ;)

kevin20
hodnocení

0x

Najít si na nějakém slevovém portálu zážitek a koupit si ho. Třeba seskok padákem ve slevě za 980,- jsem viděl.

by

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]